"Ik ben heel blij met de release van mijn nummer 'Leef je leven'. Met dit liedje wil ik de mensen herinneren aan de avonden vol entertainment en plezier, zoals we ze vroeger beleefden. Mijn publiek en ik samen. Wanneer ik ga optreden is dat met één duidelijk doel, namelijk om de mensen een onvergetelijke avond te bezorgen. Met 'Leef je leven' probeer ik mijn doel te vertalen met woorden. Het is een echte meezinger, waarop ik niet kan blijven stilstaan, maar dat is natuurlijk ook een beetje mijn persoonlijkheid. Voor mij is de avond pas geslaagd wanneer ik iedereen zie bewegen en dansen".

Jens zijn zangcarrière begon op een ludieke manier. "Tijdens het verjaardagsfeestje van een goede vriend werd een schlagernummer gespeeld. Ik zag een micro liggen en begon mee te zingen met het refrein. Ik merkte dat de zaal in enkele ogenblikken gevuld was met publiek én een flinke portie ambiance. Ik vond het enorm plezant en vanaf toen had ik de microbe te pakken. Vanaf dan wist ik dat ik mijn nieuwe hobby had gevonden en dat ik aan de start stond van een nieuw avontuur. Naast mijn zangcarrière ben ik actief in de bouwsector én ben ik hoefsmid. Ik vind het belangrijk om met een lach en vol goesting te kunnen starten aan de dag. Tijdens het verzorgen van de hoeven van de paarden of wanneer ik in de graafmachine zit, zal je me heel vaak horen zingen", zegt Jens.

"Ook ik word getroffen door de crisis, net zoals de volledige cultuur- en evenementensector. Het is volgens mij een slag in het gezicht. Als sfeermaker haal ik veel voldoening uit het zingen en brengen van plezier. Het is dan ook zeer jammer dat de crisis hier een stokje voor steekt. Ik hoop dat, wanneer de regering het weer zou toelaten, ik mijn optredens snel kan hervatten om opnieuw de polonaise te dansen met het publiek. Ik sta dan ook de popelen om mijn volgende sfeermakers op hen af te vuren, want ook ik heb niet stilgezeten tijdens de lockdown. Natuurlijk ligt alle focus eerst op 'Leef je leven', maar men kan nog veel muziek van mij verwachten", besluit Jens met een energieke knipoog. (PADI)

'Leef je leven', de nieuwe single van Jens Deltour, kan je beluisteren op alle grote streamingplatformen.

"Ik ben heel blij met de release van mijn nummer 'Leef je leven'. Met dit liedje wil ik de mensen herinneren aan de avonden vol entertainment en plezier, zoals we ze vroeger beleefden. Mijn publiek en ik samen. Wanneer ik ga optreden is dat met één duidelijk doel, namelijk om de mensen een onvergetelijke avond te bezorgen. Met 'Leef je leven' probeer ik mijn doel te vertalen met woorden. Het is een echte meezinger, waarop ik niet kan blijven stilstaan, maar dat is natuurlijk ook een beetje mijn persoonlijkheid. Voor mij is de avond pas geslaagd wanneer ik iedereen zie bewegen en dansen".Jens zijn zangcarrière begon op een ludieke manier. "Tijdens het verjaardagsfeestje van een goede vriend werd een schlagernummer gespeeld. Ik zag een micro liggen en begon mee te zingen met het refrein. Ik merkte dat de zaal in enkele ogenblikken gevuld was met publiek én een flinke portie ambiance. Ik vond het enorm plezant en vanaf toen had ik de microbe te pakken. Vanaf dan wist ik dat ik mijn nieuwe hobby had gevonden en dat ik aan de start stond van een nieuw avontuur. Naast mijn zangcarrière ben ik actief in de bouwsector én ben ik hoefsmid. Ik vind het belangrijk om met een lach en vol goesting te kunnen starten aan de dag. Tijdens het verzorgen van de hoeven van de paarden of wanneer ik in de graafmachine zit, zal je me heel vaak horen zingen", zegt Jens."Ook ik word getroffen door de crisis, net zoals de volledige cultuur- en evenementensector. Het is volgens mij een slag in het gezicht. Als sfeermaker haal ik veel voldoening uit het zingen en brengen van plezier. Het is dan ook zeer jammer dat de crisis hier een stokje voor steekt. Ik hoop dat, wanneer de regering het weer zou toelaten, ik mijn optredens snel kan hervatten om opnieuw de polonaise te dansen met het publiek. Ik sta dan ook de popelen om mijn volgende sfeermakers op hen af te vuren, want ook ik heb niet stilgezeten tijdens de lockdown. Natuurlijk ligt alle focus eerst op 'Leef je leven', maar men kan nog veel muziek van mij verwachten", besluit Jens met een energieke knipoog. (PADI)'Leef je leven', de nieuwe single van Jens Deltour, kan je beluisteren op alle grote streamingplatformen.