In 2018 leerden Jordy Van't Net alias zanger Jordy Vannet (vroeger Jordy Fransis) en Jennifer Berton elkaar beter kennen tijdens de pre-audities van 'The Voice van Vlaanderen'. Het klikte tussen beiden, waarna ze na een tijdje een koppel vormden. Op 14 augustus 2020 stapten ze in Roeselare in het huwelijksbootje. Op 28 september werden Jordy en Jennifer om 20.38 uur de kersverse papa en mama van een dochtertje Melody Aurora Van't Net dat het levenslicht zag in AZ Delta in Roeselare. Melody woog bij de geboorte 3755 gram en was 51 centimeter groot. Straks staat haar wiegje klaar in Roeselare.

Fans van de Vlaamse muziek kennen Jennifer van liedjes zoals 'Wat ik ook doe', 'Alleen jij', 'Hartendiefje', 'Zachtjes in mijn hart', 'Ik hou nog steeds van jou'.. Ook haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen' ging niet onopgemerkt voorbij. Door haar warme stem liet ze alle vier de stoelen van de juryleden draaien. Ze zong ook samen met Natalia. Jordy staat als Jordy Vannet nog niet zolang op het podium. Vroeger zong hij onder de naam Jordy Fransis. Hij brengt vooral covers. In het voorjaar van 2021 komt zijn nieuwe single uit. (PADI)

In 2018 leerden Jordy Van't Net alias zanger Jordy Vannet (vroeger Jordy Fransis) en Jennifer Berton elkaar beter kennen tijdens de pre-audities van 'The Voice van Vlaanderen'. Het klikte tussen beiden, waarna ze na een tijdje een koppel vormden. Op 14 augustus 2020 stapten ze in Roeselare in het huwelijksbootje. Op 28 september werden Jordy en Jennifer om 20.38 uur de kersverse papa en mama van een dochtertje Melody Aurora Van't Net dat het levenslicht zag in AZ Delta in Roeselare. Melody woog bij de geboorte 3755 gram en was 51 centimeter groot. Straks staat haar wiegje klaar in Roeselare.Fans van de Vlaamse muziek kennen Jennifer van liedjes zoals 'Wat ik ook doe', 'Alleen jij', 'Hartendiefje', 'Zachtjes in mijn hart', 'Ik hou nog steeds van jou'.. Ook haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen' ging niet onopgemerkt voorbij. Door haar warme stem liet ze alle vier de stoelen van de juryleden draaien. Ze zong ook samen met Natalia. Jordy staat als Jordy Vannet nog niet zolang op het podium. Vroeger zong hij onder de naam Jordy Fransis. Hij brengt vooral covers. In het voorjaar van 2021 komt zijn nieuwe single uit. (PADI)