Zangeres Trisha heeft een nieuwe manager en wil terug het podium op

Trisha. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De Vlaamse zangeres en mediafiguur Trisha (36) heeft samen met haar nieuwe manager, boekingskantoor en cd-firma grote toekomstplannen.

Het is inmiddels al twee jaar geleden dat Trisha nog op TV te zien was in het programma “Komen eten met Vlaamse artiesten”. Ook op het gebied van haar muzikale carrière was het een hele tijd stil. Toch viel er de laatste jaren heel wat nieuws te melden rond deze flamboyante dame. Zo trouwde ze in 2016 met haar grote liefde Kurt en werd ze na haar eerste dochter Axelle (inmiddels 7 jaar) opnieuw mama van de tweeling Marie-Lore en Marie-Lynn.

Half 2018 opende ze, samen met haar man Kurt, in Izegem een all-in fitness en indoorspeeltuin. Door het vele werk dat zich opstapelde en familiale problemen sloeg plots het noodlot toe en moest ze gas terugnemen. Haar gezondheid ging zienderogen achteruit en ze dreigde de pedalen te verliezen. Ze gaf echter niet op en wil nu sterker dan voorheen muzikaal uitpakken. Een volledig nieuw team o.l.v. Dennie Damaro tekende een businessplan uit om van Trisha een volwaardige Vlaamse zangeres te maken. Er zal volop geïnvesteerd worden in originele stevige nieuwe nummers en in professionele videoclips.

Verder zal een ijzersterk repertoire samengesteld worden waarmee ze in combinatie met haar ervaring en talent elke zaal of feesttent op z’n kop zal kunnen zetten. Ook manager Dennie Damaro die 100% gelooft in de comeback van Trisha is zelf geen onbekende in de Vlaamse showbizz. Dennie is een schlagerzanger pur sang maar daarnaast boekte hij vooral succes als manager van het voormalige meisjesduo Sugarfree. Tussen 2011 en 2018 scoorde hij met Sugarfree twee nationale nummer 1-hits en zorgde hij ervoor dat de meisjes jarenlang behoorde tot het kransje meest geboekte artiesten van Vlaanderen. Na twee jaar gaat Dennie terug aan de slag als manager en zal hij proberen ook met Trisha een succesvol parcours af te leggen.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier