Na de nummer één-verzamelaar 10 jaar Lindsay en de award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd's tijdens het afgelopen decennium gaan de festiviteiten rond zangeres Lindsay verder en kreeg de Oost-Vlaamse blondine nu ook haar eigen ster op de Story Walk of Fame. Het Plopsa Theater is geen onbekend terrein voor Lindsay. Ze stond al meermaals op het podium, als presentatrice van de Vlaamse Top 10 én als zangeres. Een ster op de Story Walk of Fame kon dus uiteraard niet ontbreken.

Lindsay onthulde haar ster. © FODI

De zangeres had haar partner Kris Bloemen, dochter Lisa-Marie en ook haar mama meegebracht naar dit heuglijk moment. Ze nam de borstel in de handen om het zand weg te wegen en zei tot de talrijke fans die waren opgekomen: "Ik ga vandaag Plopsa opkuisen." Lindsay was ook zo vriendelijk om de pers te bedanken voor de steun in de voorbije tien jaren van haar carrière. Na de steronthulling poseerde ze bij de fans, waarna ze, samen met Herbert Verhaeghe, voor een deel van de presentatie mocht instaan tijdens de opnames van De Vlaamse Top 10.

Dochtertje Lisa-Marie was er ook bij. © FODI

(PADI & Jens).

Na de nummer één-verzamelaar 10 jaar Lindsay en de award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd's tijdens het afgelopen decennium gaan de festiviteiten rond zangeres Lindsay verder en kreeg de Oost-Vlaamse blondine nu ook haar eigen ster op de Story Walk of Fame. Het Plopsa Theater is geen onbekend terrein voor Lindsay. Ze stond al meermaals op het podium, als presentatrice van de Vlaamse Top 10 én als zangeres. Een ster op de Story Walk of Fame kon dus uiteraard niet ontbreken. De zangeres had haar partner Kris Bloemen, dochter Lisa-Marie en ook haar mama meegebracht naar dit heuglijk moment. Ze nam de borstel in de handen om het zand weg te wegen en zei tot de talrijke fans die waren opgekomen: "Ik ga vandaag Plopsa opkuisen." Lindsay was ook zo vriendelijk om de pers te bedanken voor de steun in de voorbije tien jaren van haar carrière. Na de steronthulling poseerde ze bij de fans, waarna ze, samen met Herbert Verhaeghe, voor een deel van de presentatie mocht instaan tijdens de opnames van De Vlaamse Top 10. (PADI & Jens).