Zangeres Lindsay krijgt ster op Story Walk of Fame in De Panne

De ster ligt nog bedekt met zand. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Net voor de opnames van De Vlaamse Top 10 bij Ment TV in het Plopsa Theater in De Panne kreeg zangeres Lindsay een eigen ster op de Story Walk of Fame. Ook Jan Smit, Willy Sommers en Laura Lynn kregen al in ‘t verleden een ster aan het Plopsa Theater.

Na de nummer één-verzamelaar 10 jaar Lindsay en de award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd’s tijdens het afgelopen decennium gaan de festiviteiten rond zangeres Lindsay verder en kreeg de Oost-Vlaamse blondine nu ook haar eigen ster op de Story Walk of Fame. Het Plopsa Theater is geen onbekend terrein voor Lindsay. Ze stond al meermaals op het podium, als presentatrice van de Vlaamse Top 10 én als zangeres. Een ster op de Story Walk of Fame kon dus uiteraard niet ontbreken.

Lindsay onthulde haar ster.
Lindsay onthulde haar ster.© FODI

De zangeres had haar partner Kris Bloemen, dochter Lisa-Marie en ook haar mama meegebracht naar dit heuglijk moment. Ze nam de borstel in de handen om het zand weg te wegen en zei tot de talrijke fans die waren opgekomen: “Ik ga vandaag Plopsa opkuisen.” Lindsay was ook zo vriendelijk om de pers te bedanken voor de steun in de voorbije tien jaren van haar carrière. Na de steronthulling poseerde ze bij de fans, waarna ze, samen met Herbert Verhaeghe, voor een deel van de presentatie mocht instaan tijdens de opnames van De Vlaamse Top 10.

Dochtertje Lisa-Marie was er ook bij.
Dochtertje Lisa-Marie was er ook bij.© FODI

(PADI & Jens).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier