Zangeres Lindsay : “Je moet niet altijd de boekjes geloven, behalve Krant van West-Vlaanderen”

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

In Rhodesgoed in Kachtem hield zangeres Lindsay halt om haar nieuw album Liefde & Vertrouwen voor te stellen. Krant van West-Vlaanderen had een 25-tal mensen uitgenodigd om deze gezellige ontmoeting bij te wonen. Lindsay vertelde openhartig over haar nieuw album. Ze maakte ook voldoende tijd vrij om op de foto te gaan, om nieuwe cd’s te signeren en om te vertellen over haar toekomst.

Na Frans Bauer, Jan Smit, De Romeo’s, The Scabs, Gene Thomas, Peter Van de Veire, The Dinky Toys & Chris Van Tongelen, 3J’s, Nick & Simon, 2Fabiola… was het nu aan Lindsay om even af te zakken naar het West-Vlaamse Ingelmunster en vandaar even verder te rijden naar Kachtem, waar ze met de nodige stijl werd ontvangen voor een gezellige babbel. Voor Lindsay betekenen de twee woorden Liefde & Vertrouwen heel veel. “Ze zijn de rode draad in mijn leven en ook toepasbaar op mijn nieuwe cd. Ik heb er méér dan één jaar aan gewerkt. Met veel goesting en met evenveel plezier heb ik terug mijn eigen hart gelegd in dit album. In ben dan ook ongelofelijk fier en dankbaar dat het nieuwe album is afgewerkt en dat het perfect is geworden wat ik aan mijn trouwe fans wilde meedelen.”

Ruzie met Laura Lynn

Zangeres Lindsay :

Op de cd staan er twaalf liedjes. Lindsay neemt het publiek mee op een muzikale roetsjbaan, die bestaat uit uptempo meezingers, afgewisseld met een walsje, een ballade. Er staan ook twee duetten op : Je hebt mijn hart veroverd (met Luc Steeno) en Kalispera Griekenland (met Laura Lynn). Jawel, met Laura Lynn, alhoewel er recent toch in de media verscheen dat Lindsay en Laura Lynn niet de beste vriendinnen waren. “Och, je moet niet altijd de boekjes geloven wat ze schrijven, behalve De Krant van West-Vlaanderen“, kijkt Lindsay in onze richting terwijl ze dat zegt, waarna het aanwezige publiek spontaan begint te applaudisseren. “Dat is inderdaad ooit zo verschenen. Enkel Laura Lynn en ikzelf wisten toen van niets. Ik zat verveeld met zo’n nieuws in de media, ik wist ook niet direct hoe ik mij tegenover Laura Lynn moest gedragen, maar we hebben erover gesproken en we hebben er ook eens ferm mee gelachen. Nu staan Laura Lynn en ik samen op het podium tijdens de concerten Vrienden voor het leven. Het was na zo’n concert dat ik aan Laura de vraag stelde om samen een liedje op te nemen. Zowel Laura als ik houden van vakantie, van warme oorden, van gezelligheid en dus kozen we voor een zomerse song Kalispera Griekenland.”

Zangeres Lindsay :

Lindsay zingt vaak over de liefde. “Waarom niet ? Voor mij is er zonder liefde geen leven. Ik vind de liefde het mooiste wat er is, zeker wanneer je zoals ik iedere dag echte liefde ervaart. Liefde hangt ook onvoorwaardelijk samen met vertrouwen. Kunnen rekenen op de steun en het vertrouwen van mensen die je omringen, ook dat geluk is mij gegund in dit leven.” Lindsay is dankbaar dat ze mag zingen voor een trouw en ruim publiek. “Negen jaar geleden besloot ik solo te zingen. Voordien zong ik samen duetten met mijn broer Christoff. Het was een gok, maar ik heb geen spijt dat ik toen die stap zette. Ik mocht heel wat mooie momenten uitbrengen. Liefde & Vertrouwen is ook al mijn zevende album in negen jaar en daarvan zijn er al vijf met goud bekroond geweest. Ik hoop -alhoewel we nu in andere muzikale tijden leven – dat ook Liefde & Vertrouwen een gouden album zal worden.”

https://www.youtube.com/watch?v=K6btDEHR2ZQ

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier