De voorbije weken konden voor Jérémie niet meer stuk. Op vrijdag 22 mei werd zijn nieuwe single 'Alleen bij jou' gelanceerd. Het was nog even spannend afwachten hoe de reacties zouden zijn. Eén week later stond zijn single al in de Vlaamse Ultratop 50 op plaats 35.

Jérémie was heel gelukkig, want in de voorbije twee jaar was hij met zijn vorige singles nog nooit na één week in deze belangrijke hitparade terechtgekomen. Jérémie keek uit naar vrijdag 5 juni, want dan werd de nieuwe Vlaamse Ultratop bekendgemaakt. Eventjes was hij in paniek toen hij zijn single niet meteen terugvond. Het nummer was immers gestegen naar de 18de plaats.

Radio 2 liet weten dat zijn nummer één van de best gedraaide nummers in één week was geworden op de nationale radiozender. Ook BNL, FamilyRadio, Stadradio Halle, Radio Mol en vele andere zenders zagen iets in het nieuwe nummer en ook daar stond hij al in de hitparade. Hij kon zijn geluk niet op, maar het was van korte duur..

Maandag 8 juni had Jérémie zangexamen in het Conservatorum in Brussel. Het examen verliep goed en daarna trok hij met zijn vriendin Julie naar zijn kot in Brussel. Plots kreeg Jérémie hevige hoofdpijn. Het beterde niet, waardoor de jongeman vlug naar het ziekenhuis UMC Sint-Pieter, campus Hallepoort in Brussel werd gebracht.

Al vrij snel volgde de diagnose: virale meningitis of een zware hersenvliesontsteking. Waar hij die opliep, weet hij niet. Hij herstelt, maar voelt zich nog altijd erg ziek: "Ik zie er op de foto misschien nog redelijk uit, maar ik ben niet goed", bekent Jérémie aan de telefoon.

"Ik ben duizelig, heb koorts en braakneigingen. Mijn hoofd doet veel pijn. Naar ik vernam, zal ik hier minstens één week moeten blijven. Ik ben zo dankbaar dat mijn vriendin Julie de ernst van de situatie direct goed heeft ingeschat, waardoor ik snel in het ziekenhuis terechtkwam. Er wacht mij nu nog een periode van herstel", besluit de zanger, die nu vrijdag vanop zijn ziekbed zal mogen uitkijken naar de lijsten van de Vlaamse Ultratop 50. (PADI)

Het zal nog een tijdje duren vooraleer Jérémie volledig is genezen., Repro PADI
Het zal nog een tijdje duren vooraleer Jérémie volledig is genezen. © Repro PADI
De voorbije weken konden voor Jérémie niet meer stuk. Op vrijdag 22 mei werd zijn nieuwe single 'Alleen bij jou' gelanceerd. Het was nog even spannend afwachten hoe de reacties zouden zijn. Eén week later stond zijn single al in de Vlaamse Ultratop 50 op plaats 35. Jérémie was heel gelukkig, want in de voorbije twee jaar was hij met zijn vorige singles nog nooit na één week in deze belangrijke hitparade terechtgekomen. Jérémie keek uit naar vrijdag 5 juni, want dan werd de nieuwe Vlaamse Ultratop bekendgemaakt. Eventjes was hij in paniek toen hij zijn single niet meteen terugvond. Het nummer was immers gestegen naar de 18de plaats. Radio 2 liet weten dat zijn nummer één van de best gedraaide nummers in één week was geworden op de nationale radiozender. Ook BNL, FamilyRadio, Stadradio Halle, Radio Mol en vele andere zenders zagen iets in het nieuwe nummer en ook daar stond hij al in de hitparade. Hij kon zijn geluk niet op, maar het was van korte duur..Maandag 8 juni had Jérémie zangexamen in het Conservatorum in Brussel. Het examen verliep goed en daarna trok hij met zijn vriendin Julie naar zijn kot in Brussel. Plots kreeg Jérémie hevige hoofdpijn. Het beterde niet, waardoor de jongeman vlug naar het ziekenhuis UMC Sint-Pieter, campus Hallepoort in Brussel werd gebracht. Al vrij snel volgde de diagnose: virale meningitis of een zware hersenvliesontsteking. Waar hij die opliep, weet hij niet. Hij herstelt, maar voelt zich nog altijd erg ziek: "Ik zie er op de foto misschien nog redelijk uit, maar ik ben niet goed", bekent Jérémie aan de telefoon. "Ik ben duizelig, heb koorts en braakneigingen. Mijn hoofd doet veel pijn. Naar ik vernam, zal ik hier minstens één week moeten blijven. Ik ben zo dankbaar dat mijn vriendin Julie de ernst van de situatie direct goed heeft ingeschat, waardoor ik snel in het ziekenhuis terechtkwam. Er wacht mij nu nog een periode van herstel", besluit de zanger, die nu vrijdag vanop zijn ziekbed zal mogen uitkijken naar de lijsten van de Vlaamse Ultratop 50. (PADI)