Onder de aanwezigen waren er veel senioren en andersvaliden, die er een daguitstap van maakten. Tijdens onze zoektocht bemerkten we ook een dertigtal bewoners en een twintigtal vrijwilligers van het WZC Biezenheem uit Bissegem. "Het is niet de eerste keer dat we naar het Kustschlagerfestival afzakken", zegt Lisi Decrock, animatie WZC Biezenheem-Zorg Kortrijk.

"In 2015 waren we er voor de allereerste keer bij en we blijven met alle plezier afkomen. We vertrekken telkens 's morgens met onze picknick mee. Tegen de middag picknicken we in het Plopsa-park om daarna volop te genieten van de show. Veel van onze vrijwilligers zijn in het groen gekleed. Dit is het T-shirt van onze vrijwilligerswerking of de overkoepeling van Zorg Kortrijk. De vrijwilligers kozen er zelf voor om bijpassende petten te laten maken, zodat ze herkenbaarder en gemakkelijker terug te vinden zijn tijdens onze uitstappen voor de bewoners en ook voor elkaar."

"We zijn natuurlijk fan van alle artiesten en heel blij dat Paul Bruna altijd terug keert in het programma. Eerlijk, vooraf kijken we altijd naar het programma. We zijn telkens benieuwd wie er komt optreden en dan kiezen we de dag uit waarvan we denken dat deze show het meest zal aanspreken voor onze bewoners."

"De bewoners vonden het een superdag. De uitstap, de muziek, eens picknicken en vooral de optredens. Op de terugweg in de autobus werd er over niets anders gesproken, ondanks dat ze wel moe waren.... Moe maar voldaan door ons bezoek aan het Kustschlagerfestival dat enkel realiseerbaar is door de onherkenbare inzet van onze vrijwilligers. Zonder hen zou dit echt niet mogelijk zijn. Een grote dankjewel aan de vrijwilligers", besluit Lisi.

(PADI & Daniël)

Onder de aanwezigen waren er veel senioren en andersvaliden, die er een daguitstap van maakten. Tijdens onze zoektocht bemerkten we ook een dertigtal bewoners en een twintigtal vrijwilligers van het WZC Biezenheem uit Bissegem. "Het is niet de eerste keer dat we naar het Kustschlagerfestival afzakken", zegt Lisi Decrock, animatie WZC Biezenheem-Zorg Kortrijk."In 2015 waren we er voor de allereerste keer bij en we blijven met alle plezier afkomen. We vertrekken telkens 's morgens met onze picknick mee. Tegen de middag picknicken we in het Plopsa-park om daarna volop te genieten van de show. Veel van onze vrijwilligers zijn in het groen gekleed. Dit is het T-shirt van onze vrijwilligerswerking of de overkoepeling van Zorg Kortrijk. De vrijwilligers kozen er zelf voor om bijpassende petten te laten maken, zodat ze herkenbaarder en gemakkelijker terug te vinden zijn tijdens onze uitstappen voor de bewoners en ook voor elkaar.""We zijn natuurlijk fan van alle artiesten en heel blij dat Paul Bruna altijd terug keert in het programma. Eerlijk, vooraf kijken we altijd naar het programma. We zijn telkens benieuwd wie er komt optreden en dan kiezen we de dag uit waarvan we denken dat deze show het meest zal aanspreken voor onze bewoners.""De bewoners vonden het een superdag. De uitstap, de muziek, eens picknicken en vooral de optredens. Op de terugweg in de autobus werd er over niets anders gesproken, ondanks dat ze wel moe waren.... Moe maar voldaan door ons bezoek aan het Kustschlagerfestival dat enkel realiseerbaar is door de onherkenbare inzet van onze vrijwilligers. Zonder hen zou dit echt niet mogelijk zijn. Een grote dankjewel aan de vrijwilligers", besluit Lisi.(PADI & Daniël)