Regisseur Stany Crets schreef een uitdagend scenario voor zijn team en daar moet nu hard aan gerepeteerd worden. Het creatieve proces wordt deze week ook aangevuld met scriptlezingen, dansrepetities, muzikale begeleiding en het instuderen van de sketches en acts. De cast met Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke spelen voor het eerst voor het publiek op vrijdag 15 december.

Regisseur Stany., (Foto FODI)
Regisseur Stany. © (Foto FODI)

Voor het derde jaar op rij is Stany Crets de conceptbedenker en scenarist van de Winterrevue. Het is echter voor de eerste keer dat er met een thema wordt gewerkt, namelijk The Sound of Movies. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw, maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Bovendien mag de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan, namelijk Herbert Flack. Wie wil weten of Herbert zich aan zang en dans kan wagen, moet wachten tot vrijdag 15 december.

(PADI)

Speeldata : vanaf 15 december tot 14 januari, Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets : vanaf 29 euro - 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut) - www.elckerlyc.be.

Ann Van den Broeck., (Foto FODI)
Ann Van den Broeck. © (Foto FODI)
Het ballet., (Foto FODI)
Het ballet. © (Foto FODI)
De voltallige cast, met ballet., (Foto FODI)
De voltallige cast, met ballet. © (Foto FODI)
Even grappig doen : Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren en Herbert Flack., (Foto FODI)
Even grappig doen : Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren en Herbert Flack. © (Foto FODI)
Regisseur Stany Crets schreef een uitdagend scenario voor zijn team en daar moet nu hard aan gerepeteerd worden. Het creatieve proces wordt deze week ook aangevuld met scriptlezingen, dansrepetities, muzikale begeleiding en het instuderen van de sketches en acts. De cast met Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke spelen voor het eerst voor het publiek op vrijdag 15 december.Voor het derde jaar op rij is Stany Crets de conceptbedenker en scenarist van de Winterrevue. Het is echter voor de eerste keer dat er met een thema wordt gewerkt, namelijk The Sound of Movies. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw, maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Bovendien mag de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan, namelijk Herbert Flack. Wie wil weten of Herbert zich aan zang en dans kan wagen, moet wachten tot vrijdag 15 december. (PADI)