Wim en Charles doken in hun platencollecties en vonden daar de inspiratie voor hun eerste gezamenlijke single: Oh, What a Night/Cette année-là. De mosterd komt van The Four Seasons (December 1973) en Claude François (1974).

"Ik zing graag het repertoire van Clo Clo, maar ik ben voor alle duidelijkheid niet zijn zoon of broer. Er zijn mensen die dat denken. In Frankrijk had ik het nog eens voor. Een tijdje geleden was ik in Parijs en toen vroegen er mensen om een selfie te maken met de broer van Clo Co. Easy en als zij daar gelukkig mee zijn, dan laat ik ze graag in de waan", lacht Charles Van Domburg.

Ook voor Wim Soutaer is de nieuwe samenwerking met Charles Van Domburg een mooie aanvulling op zijn goedgevulde carrière. "De versie die wij hebben gemaakt van dit nummer is 100% radiovriendelijk en geeft de mensen in eerste instantie een happy, feelgood gevoel. Dit nummer zal ook werken op de optredens. Het is een unieke kans die we krijgen van Het Schlagerfestival om in de Ethias Arena in Hasselt voor in totaal 50.000 mensen onze single officieel voor te stellen. In 't verleden was ik al eens verrassingsgast, maar dit jaar is het de eerste keer dat ik samen met Charles op het podium sta. We gaan de mensen entertainen en omverblazen met sfeermuziek en in dat kader past onze nieuwe single perfect. Geloof me, over onze doortocht in Limburg gaan ze nog lang napraten", zegt een enthousiaste Wim Soutaer.

(PADI)

Zaterdag 6 april om 20 uur : laatste keer Het Schlagerfestival in Hasselt. Uitverkocht ! De single 'What a Night, Cette année-là' van Wim Soutaer en Charles Van Domburg verscheen op het Globe Entertainment-label.

Wim en Charles doken in hun platencollecties en vonden daar de inspiratie voor hun eerste gezamenlijke single: Oh, What a Night/Cette année-là. De mosterd komt van The Four Seasons (December 1973) en Claude François (1974)."Ik zing graag het repertoire van Clo Clo, maar ik ben voor alle duidelijkheid niet zijn zoon of broer. Er zijn mensen die dat denken. In Frankrijk had ik het nog eens voor. Een tijdje geleden was ik in Parijs en toen vroegen er mensen om een selfie te maken met de broer van Clo Co. Easy en als zij daar gelukkig mee zijn, dan laat ik ze graag in de waan", lacht Charles Van Domburg.Ook voor Wim Soutaer is de nieuwe samenwerking met Charles Van Domburg een mooie aanvulling op zijn goedgevulde carrière. "De versie die wij hebben gemaakt van dit nummer is 100% radiovriendelijk en geeft de mensen in eerste instantie een happy, feelgood gevoel. Dit nummer zal ook werken op de optredens. Het is een unieke kans die we krijgen van Het Schlagerfestival om in de Ethias Arena in Hasselt voor in totaal 50.000 mensen onze single officieel voor te stellen. In 't verleden was ik al eens verrassingsgast, maar dit jaar is het de eerste keer dat ik samen met Charles op het podium sta. We gaan de mensen entertainen en omverblazen met sfeermuziek en in dat kader past onze nieuwe single perfect. Geloof me, over onze doortocht in Limburg gaan ze nog lang napraten", zegt een enthousiaste Wim Soutaer.(PADI)