Op 11 juli jl. trad Wim met zijn band op in Maarkedal. Andere optredens waren door corona niet mogelijk en dus moest Wim zich ook noodgedwongen met andere zaken bezig houden. In Ingelmunster wordt het zijn allereerste live on tape. Wim kijkt er al naar uit.

"Als ik jou zie... is het altijd raak". De liefdespijlen die worden afgeschoten gaan recht naar het hart. Deze single is een mooi vervolg op de debuutsingle 'Raak' van Wim Leys, die bijna 20 jaar geleden uitkwam. Bij het horen van deze frisse, eigentijdse en zomerse song kan je niet anders dan een goed gevoel krijgen. 'Als ik jou zie' is een volledig nieuw nummer dat de Nederlandse componist/tekstschrijver Edwin Balogh speciaal voor Wim Leys schreef. (PADI)

Op 11 juli jl. trad Wim met zijn band op in Maarkedal. Andere optredens waren door corona niet mogelijk en dus moest Wim zich ook noodgedwongen met andere zaken bezig houden. In Ingelmunster wordt het zijn allereerste live on tape. Wim kijkt er al naar uit."Als ik jou zie... is het altijd raak". De liefdespijlen die worden afgeschoten gaan recht naar het hart. Deze single is een mooi vervolg op de debuutsingle 'Raak' van Wim Leys, die bijna 20 jaar geleden uitkwam. Bij het horen van deze frisse, eigentijdse en zomerse song kan je niet anders dan een goed gevoel krijgen. 'Als ik jou zie' is een volledig nieuw nummer dat de Nederlandse componist/tekstschrijver Edwin Balogh speciaal voor Wim Leys schreef. (PADI)