Willy Sommers geeft boeket bloemen aan jarige Marijke Moeyaert op show in Torhout

Marijke kreeg bloemen voor haar verjaardag van haar idool Willy Sommers. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Superfan Marijke Moeyaert uit Roeselare zal haar bezoek aan de show ‘Het erfgoed 1991-2001’ van Willy Sommers in CC De Brouckère in Torhout niet vlug vergeten. Marijke werd immers in de spotlights geplaatst omwille van haar 57ste verjaardag.

Na zijn nummer ‘Ik ben een Vlaamse jongen’ dat Willy zong, zei hij dat hij een mooi boeket bloemen had aangekocht, want er zat één jarige in de zaal. Willy begon het nummer ‘Breng haar rozen’ te zingen, waarna hij eerst vooraan in de zaal ging, dan de trappen opstapte naar het publiek toe. De zanger stak nu en dan zijn bloemtuil in de richting van een bezoeker, maar hij gaf de bloemen niet af.

Willy stapte de trappen op met de bloemen in de hand.
Willy stapte de trappen op met de bloemen in de hand.© FODI

Uiteindelijk hield Willy – bijna op het einde van zijn liedje -halt praktisch vooraan in de zaal, waar Marijke Moeyaert zat. Marijke kreeg niet enkel een prachtig boeket, maar als toetje ook nog eens drie klinkende zoenen van haar idool. Natuurlijk was ze meer dan gelukkig met deze leuke attentie.

Willy zocht tussen het publiek en vond uiteindelijk de jarige.
Willy zocht tussen het publiek en vond uiteindelijk de jarige.© FODI

Tijdens de pauze wist Marijke aan ons te vertellen dat ze niet op vrijdagavond, maar wel twee dagen eerder jarig was. Maar toen was er geen show van Willy Sommers. Wel de opnames van Ment TV in het Plopsa Theater in De Panne, maar op dat moment was het niet mogelijk voor haar idool om zijn superfan in de spotlights te plaatsen. Met twee dagen vertraging deed hij dat wel en natuurlijk was dat voor Marijke een heel grote verrassing.

Marijke kreeg bloemen voor haar verjaardag van haar idool Willy Sommers.
Marijke kreeg bloemen voor haar verjaardag van haar idool Willy Sommers.© FODI

(PADI)