Willy Moeyaert van Concertevents : “De dood van Patrick, daar schrok ik van”

Willy Moeyaert (midden) van Concertevents, samen met wijlen Patrick (rechts) en Chris van The Gibson Brothers. © PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke van Concertevents uit Beernem kenden ook goed Patrick Francfort van The Gibson Brothers, die vorige zaterdag is overleden aan het coronavirus in Parijs.

Op 31 oktober 2019 waren The Gibson Brothers – op uitnodiging van Concertevents – nog te gast in Kursaal Oostende, waar de broers natuurlijk ook hun wereldhits ‘Non Stop Dance’, ‘Que Sera Mi Vida’, enz. zongen. Nadien bleven de broers en hun entourage nog gezellig nakeuvelen in de backstage van het Kursaal Oostende. En dan, enkele maanden later, is drummer Patrick van The Gibson Brothers er niet meer. Gestorven aan dat verdomde coronavirus en pas op 64-jarige leeftijd. “Ik las dat nieuws op Facebook en ik moest echt waar even slikken. Ik schrok er ontzettend van, wantja… enkele maanden ervoor waren ze inderdaad nog onze gasten op hun show in Kursaal Oostende”, zegt Willy Moeyaert van Concertevents. “Ik zal me Patrick blijven herinneren als een heel vriendelijk én joviale persoon. Als drummer was hij één en al energie. Hij leefde voor zijn muziek. Hoe het nu verder zal gaan met The Gibson Brothers, weet ik ook niet…” (PADI)

Op 31 oktober 2019 stonden The Gibson Brothers nog in Kursaal Oostende.
Op 31 oktober 2019 stonden The Gibson Brothers nog in Kursaal Oostende.© PADI/Jens

Nog een foto van het laatste optreden van The Gibson Brothers in Kursaal Oostende.
Nog een foto van het laatste optreden van The Gibson Brothers in Kursaal Oostende.© PADI/Jens

Onze showbizzmedewerker PADI, samen met wijlen Patrick (rechts) en Chris van The Gibson Brothers.
Onze showbizzmedewerker PADI, samen met wijlen Patrick (rechts) en Chris van The Gibson Brothers.© PADI/Jens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier