Vorige week besloot Concertevents - na de maatregelen opgelegd door de overheid - eveneens diverse shows in de maand maart te annuleren en nieuwe data te zoeken. "Voor maart zijn dat er zes. We zijn nu al volop aan het bekijken naar noodoplossingen voor de maand april", zegt Willy Moeyaert. "De Euroschlagerparade van zaterdag 14 maart is verplaatst naar zaterdag 28 november in dezelfde locatie De Mast in Torhout. Guy Swinnen van vrijdag 27 maart in CC De Kleine Beer in Beernem is verplaatst naar 11 september. Willy Sommers hebben we verplaatst naar 9 oktober. De theatervoorstelling 'Altijd zal ik van je houden' rond Toon Hermans van vrijdag 13 maart in CC De Kleine Beer in Beernem is verplaatst naar 30 september en 1 oktober. The Three Degrees van zaterdag 21 maart in Kursaal Oostende zijn verplaatst naar 23 oktober. Voor Soy de Cuba van zondag 22 maart in Concertgebouw Brugge hebben we nog geen datum beschikbaar. Laten we hopen dat de periode niet te lang duurt, want voor het verlof in juli hebben we nog een 30-tal events en concerten te gaan."

Willy en Sofie verloren al heel wat euro's. "Ik schat het verlies zeker nu al op meer dan 30.000 euro aan niet te recupereren kosten. Duurt het langer dan maart, dan gaan we naar 100.000 euro, zonder rekening te houden met de gederfde inkomsten. Momenteel zijn we vooral bezig met onze klanten niet in de kou te laten staan en dus blijven we zoeken naar nieuwe data. Dit maakt dat al onze klanten hun betaalde tickets op een latere data kunnen gebruiken en zo geen verlies lijden. Maar dat brengt voor ons uiteraard bijkomende kosten mee. Al onze tijd gaat nu naar het aanpassen van de site, mails en telefonisch contact naar klanten met het melden van de nieuwe data. We hebben natuurlijk alle begrip voor deze noodsituatie. Gezondheid gaat voor en in deze omstandigheden moet het gezond verstand voorrang krijgen. Samen met artiesten, zalen en collega's zoeken we naar oplossingen. We hopen dat we door onze ervaring en goede relaties met diverse partijen iedereen in de mate van het mogelijke tevreden kunnen stellen. Maar nog eens : de gezondheid gaat voor alles !" (PADI)

Vorige week besloot Concertevents - na de maatregelen opgelegd door de overheid - eveneens diverse shows in de maand maart te annuleren en nieuwe data te zoeken. "Voor maart zijn dat er zes. We zijn nu al volop aan het bekijken naar noodoplossingen voor de maand april", zegt Willy Moeyaert. "De Euroschlagerparade van zaterdag 14 maart is verplaatst naar zaterdag 28 november in dezelfde locatie De Mast in Torhout. Guy Swinnen van vrijdag 27 maart in CC De Kleine Beer in Beernem is verplaatst naar 11 september. Willy Sommers hebben we verplaatst naar 9 oktober. De theatervoorstelling 'Altijd zal ik van je houden' rond Toon Hermans van vrijdag 13 maart in CC De Kleine Beer in Beernem is verplaatst naar 30 september en 1 oktober. The Three Degrees van zaterdag 21 maart in Kursaal Oostende zijn verplaatst naar 23 oktober. Voor Soy de Cuba van zondag 22 maart in Concertgebouw Brugge hebben we nog geen datum beschikbaar. Laten we hopen dat de periode niet te lang duurt, want voor het verlof in juli hebben we nog een 30-tal events en concerten te gaan."Willy en Sofie verloren al heel wat euro's. "Ik schat het verlies zeker nu al op meer dan 30.000 euro aan niet te recupereren kosten. Duurt het langer dan maart, dan gaan we naar 100.000 euro, zonder rekening te houden met de gederfde inkomsten. Momenteel zijn we vooral bezig met onze klanten niet in de kou te laten staan en dus blijven we zoeken naar nieuwe data. Dit maakt dat al onze klanten hun betaalde tickets op een latere data kunnen gebruiken en zo geen verlies lijden. Maar dat brengt voor ons uiteraard bijkomende kosten mee. Al onze tijd gaat nu naar het aanpassen van de site, mails en telefonisch contact naar klanten met het melden van de nieuwe data. We hebben natuurlijk alle begrip voor deze noodsituatie. Gezondheid gaat voor en in deze omstandigheden moet het gezond verstand voorrang krijgen. Samen met artiesten, zalen en collega's zoeken we naar oplossingen. We hopen dat we door onze ervaring en goede relaties met diverse partijen iedereen in de mate van het mogelijke tevreden kunnen stellen. Maar nog eens : de gezondheid gaat voor alles !" (PADI)