In België en Luxemburg werd de succesvolle film abrupt gestopt - na één maand in de bioscoop - omwille van de lockdown. De film is toen rechtstreeks naar Studio 100 GO gegaan, waar hij door Proximus gratis werd aangeboden. Deze film was een van de meest opgevraagde items in die periode.

Het verhaal : In' Wickie de Viking: Het Magische Zwaard' wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur. Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie's moeder Ylva door een magisch zwaard wordt omgetoverd in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk... Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake ? (PADI)

In België en Luxemburg werd de succesvolle film abrupt gestopt - na één maand in de bioscoop - omwille van de lockdown. De film is toen rechtstreeks naar Studio 100 GO gegaan, waar hij door Proximus gratis werd aangeboden. Deze film was een van de meest opgevraagde items in die periode. Het verhaal : In' Wickie de Viking: Het Magische Zwaard' wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur. Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie's moeder Ylva door een magisch zwaard wordt omgetoverd in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk... Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake ? (PADI)