Foto 1 : Dirk Desoete en Gerda Eeckhout uit Torhout zijn de uitbaters van Thierbrau Danszaal in Torhout. Ze waren aanwezig, samen met een goede vriend Fernand Reyngoudt uit Oostende. Het echtpaar en hun vriend hadden geen speciale voorkeur qua artiesten. Ze kwamen vooral voor de sfeer langs.

© FODI

Foto 2 : Een groep aanwezigen was afgekomen om een vrijgezellenfeest te vieren op Yesterdayland. Sabien Vandevelde - verkleed als Minnie Mouse - en haar zus Katrien (derde van links met roze topje aan) komen uit Oostende. Het was de eerste keer dat ze aanwezig waren op Yesterdayland. De groep nam de trein en de bus om in Bobbejaanland te geraken. Ze keken vooral uit naar De Confetti's. Ochja, nog een belangrijk nieuwsje : Sabien trouwt op 14 september.

© FODI

Foto 3 : Corry (Kuurne), Patrick (Wevelgem) en Sissi Detour (Roeselare) kwamen op broer- en zussendag voor de eerste keer naar Yesterdayland. Ze wilden zeker Sister Sledge en The Trammps aan het werk zien. Ze kwamen met de auto, maar bleven wel overnachten dichtbij Bobbejaanland.

© FODI

Foto 4 : Nadine Zwaenepoel en Johan Pattyn wonen in Roeselare. Ze waren er voor de eerste keer bij. Ze zijn grote fan van Lady of Pops en voornamelijk van Nadine uit Zuid-Afrika. Ze wilden ook Christoff zeker niet missen. Ze wonnen hun tickets via de seniorensite voor 60-plussers.

© FODI

Foto 5 : Op deze foto bemerk je Marcel Hollevoet en Darline Deleu (Roeselare), Freddy Declercq en Sientje Bonheure (Ruddervoorde). Deze goede vrienden komen al voor de derde keer naar Yesterdayland. Het eerste jaar kwamen ze vooral voor de band Belian Quo Band (Status Quo Tribute Band). Sindsdien komen ze ieder jaar langs. Dit jaar willen ze vooral The Bellamy Brothers en Woodstock zien.

© FODI

Foto 6 : Jacky Vrancken en Doriane Goes uit Bredene kwamen voor de eerste keer met de autobus naar Yesterdayland. Ze bemerkten veel reclame op FB en op die manier besloten ze van langs te komen. Hun voorkeur ? The Bellamy Brothers.

© FODI

Foto 7 : Chantal Declercq uit Ichtegem en Annette Lecocq uit Lichtervelde hoorden op het werk positief praten over Yesterdayland. Daarom besloten ze van ook langs te komen. Ze kwamen zelf met de auto.

© FODI

Foto 8 : Een koppel uit Waregem.

(PADI, Daniël & Eveline)