Voor André Rieu (70) was Antwerpen een belangrijke afspraak, want dit optreden was de start van zijn wereldtournee die hem op ruim 60 verschillende locaties brengt. Zijn duizenden fans konden genieten van een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera's. En natuurlijk werden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten.

Wie het wilde, kon meewalsen op 'An der schönen blauen Donau'. Op het podium werd André Rieu vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor. André vertrekt op tournee doorheen Portugal. Van april tot juni vertoeft hij in Oost- en Noord-Europa. In juli keert André terug naar zijn geliefde Vrijthof voor twaalf openluchtconcerten, waar 100.000 mensen van over de hele wereld op afkomen. In september treedt hij voor het eerst op in Colombia.

Paul Ramakers en Karine De Groote uit Lombardsijde. (Foto FODI)

Onder de duizenden aanwezigen in het Antwerpse Sportpaleis ontdekten we ook West-Vlamingen, onder wie Paul Ramakers en zijn vrouw Karine De Groote uit Lombardsijde. Paul is een grote fan van André Rieu. Onlangs kreeg hij van zijn vrouw nog een cd cadeau. Nu gingen ze voor de eerste keer naar een optreden van zijn idool.

Rustig in de zitjes zat de familie Maene uit Koekelare. Luc Maene, zijn vrouw Lutje Vandercruysse, dochter Charlotte Maene en oma Jeanne Catrysse zijn grote fans van Rieu. Iedere morgen en ook 's avonds luisteren ze naar zijn muziek. Het echtpaar was voor de tweede keer present op een concert van Rieu. De dochter en oma waren er voor de eerste keer bij. (PADI & Daniël)

Voor André Rieu (70) was Antwerpen een belangrijke afspraak, want dit optreden was de start van zijn wereldtournee die hem op ruim 60 verschillende locaties brengt. Zijn duizenden fans konden genieten van een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera's. En natuurlijk werden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten.Wie het wilde, kon meewalsen op 'An der schönen blauen Donau'. Op het podium werd André Rieu vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor. André vertrekt op tournee doorheen Portugal. Van april tot juni vertoeft hij in Oost- en Noord-Europa. In juli keert André terug naar zijn geliefde Vrijthof voor twaalf openluchtconcerten, waar 100.000 mensen van over de hele wereld op afkomen. In september treedt hij voor het eerst op in Colombia. Onder de duizenden aanwezigen in het Antwerpse Sportpaleis ontdekten we ook West-Vlamingen, onder wie Paul Ramakers en zijn vrouw Karine De Groote uit Lombardsijde. Paul is een grote fan van André Rieu. Onlangs kreeg hij van zijn vrouw nog een cd cadeau. Nu gingen ze voor de eerste keer naar een optreden van zijn idool. Rustig in de zitjes zat de familie Maene uit Koekelare. Luc Maene, zijn vrouw Lutje Vandercruysse, dochter Charlotte Maene en oma Jeanne Catrysse zijn grote fans van Rieu. Iedere morgen en ook 's avonds luisteren ze naar zijn muziek. Het echtpaar was voor de tweede keer present op een concert van Rieu. De dochter en oma waren er voor de eerste keer bij. (PADI & Daniël)