Presentator Mathieu De Blauwe uit Roeselare mocht Nick & Simon interviewen in de hypermoderne studio van Ment TV. "Ik interviewde Nick & Simon al een drietal keren. Ik vond het heel leuk dat ze vandaag bij Ment TV langs kwamen om hun nieuwe single 'Oostenwind' voor te stellen. Ze maakten van de gelegenheid ook gebruik om natuurlijk ook hun nieuw album al een klein beetje te promoten. Deze cd verschijnt in november. We hebben alvast gemeen dat we alle drie grote Simon & Garfunkel-fans zijn. Dat zorgde ervoor dat ik meteen een klik had tijdens het interview, maar met Nick & Simon in de studio is het altijd gezellig. Ze mogen gerust binnenkort opnieuw langskomen in mijn tv-programma 'Léééf' bij MENT-TV', lacht Mathieu.

Technisch coördinator Jan-Pieter Martens uit Sint-Michiels-Brugge kent Nick & Simon al negen jaar. "Sinds de start van Ment TV komen ze al langs. Ze zijn verzot op onze koffie bij Ment... dat is altijd het eerste dat ze vragen wanneer ze binnen komen", lacht Jan-Pieter. "Iedere keer dat ze al optraden in Vlaanderen was ik er ook bij. De eerste keer gebeurde op aandringen van mijn vrouw Ingrid, die hun optreden niet wilde missen. Sindsdien ben ook ik verkocht aan hun concerten of unieke theatertours, die iedere keer prachtig en origineel in elkaar zitten. Ze spelen ook zo grappig in op het publiek, zalig om dit te zien. Mijn favoriete nummer blijft 'Leve de vrouw'. Ik stond ook al mee te brullen op hun concerten. Vandaag waren Nick & Simon bij Ment TV. Ik moet dan altijd mijn vrouw Ingrid tegen houden, anders wil ze erbij zijn. Door corona ging een knuffel nu toch niet lukken, zodat Ingrid thuis bleef. Ik kijk al uit om samen nog eens naar een optreden te mogen gaan. Helaas is dat nog niet voor morgen. Het zal zich dus begin november beperken tot het beluisteren van het nieuwe album in onze living", besluit Jan-Pieter. (PADI)

Presentator Mathieu De Blauwe uit Roeselare mocht Nick & Simon interviewen in de hypermoderne studio van Ment TV. "Ik interviewde Nick & Simon al een drietal keren. Ik vond het heel leuk dat ze vandaag bij Ment TV langs kwamen om hun nieuwe single 'Oostenwind' voor te stellen. Ze maakten van de gelegenheid ook gebruik om natuurlijk ook hun nieuw album al een klein beetje te promoten. Deze cd verschijnt in november. We hebben alvast gemeen dat we alle drie grote Simon & Garfunkel-fans zijn. Dat zorgde ervoor dat ik meteen een klik had tijdens het interview, maar met Nick & Simon in de studio is het altijd gezellig. Ze mogen gerust binnenkort opnieuw langskomen in mijn tv-programma 'Léééf' bij MENT-TV', lacht Mathieu.Technisch coördinator Jan-Pieter Martens uit Sint-Michiels-Brugge kent Nick & Simon al negen jaar. "Sinds de start van Ment TV komen ze al langs. Ze zijn verzot op onze koffie bij Ment... dat is altijd het eerste dat ze vragen wanneer ze binnen komen", lacht Jan-Pieter. "Iedere keer dat ze al optraden in Vlaanderen was ik er ook bij. De eerste keer gebeurde op aandringen van mijn vrouw Ingrid, die hun optreden niet wilde missen. Sindsdien ben ook ik verkocht aan hun concerten of unieke theatertours, die iedere keer prachtig en origineel in elkaar zitten. Ze spelen ook zo grappig in op het publiek, zalig om dit te zien. Mijn favoriete nummer blijft 'Leve de vrouw'. Ik stond ook al mee te brullen op hun concerten. Vandaag waren Nick & Simon bij Ment TV. Ik moet dan altijd mijn vrouw Ingrid tegen houden, anders wil ze erbij zijn. Door corona ging een knuffel nu toch niet lukken, zodat Ingrid thuis bleef. Ik kijk al uit om samen nog eens naar een optreden te mogen gaan. Helaas is dat nog niet voor morgen. Het zal zich dus begin november beperken tot het beluisteren van het nieuwe album in onze living", besluit Jan-Pieter. (PADI)