Het kinderkoor kwam vorige week al eens samen in de Zuiderkroon in Antwerpen. Daar maakten de 26 kleine sterren tussen 8 en 15 jaar niet enkel voor het eerst met elkaar kennis, maar ook volgde er direct een eerste repetitie.

Ter plaatse kregen de kinderen ook te horen dat ze hun nummer in het Italiaans zullen moeten brengen, de voertaal in deze opera met internationale cast en creatives. De repetitie en Italiaanse les werd geleid door actrice en notoir musicalfan Tatyana Beloy, die met haar organisatie Superstar - waarmee ze al vier jaar grote musicalstages voor kinderen organiseert - instond voor de casting en het maken van een eerste selectie uit de honderden kandidaten en actrice/muzikante/gangcoach Marianne Carlier.

Amelie, Jenne, Nooni en Mathias met tussenin Tatyana Beloy. © Foto Julie Vranckx

Bij de 26 kleine sterren zijn er ook vier West-Vlaamse jongeren : Amelie Annys (12 jaar) uit Bredene, Jenne Maes (11 jaar) uit Avelgem, Mathias Van Cauwenberghe (12 jaar) uit Aalbeke) en Nooni Merchiers (8 jaar) uit De Haan.

Info en tickets : www.30jaarmusichall.be.

(PADI)

Het kinderkoor kwam vorige week al eens samen in de Zuiderkroon in Antwerpen. Daar maakten de 26 kleine sterren tussen 8 en 15 jaar niet enkel voor het eerst met elkaar kennis, maar ook volgde er direct een eerste repetitie.Ter plaatse kregen de kinderen ook te horen dat ze hun nummer in het Italiaans zullen moeten brengen, de voertaal in deze opera met internationale cast en creatives. De repetitie en Italiaanse les werd geleid door actrice en notoir musicalfan Tatyana Beloy, die met haar organisatie Superstar - waarmee ze al vier jaar grote musicalstages voor kinderen organiseert - instond voor de casting en het maken van een eerste selectie uit de honderden kandidaten en actrice/muzikante/gangcoach Marianne Carlier.Bij de 26 kleine sterren zijn er ook vier West-Vlaamse jongeren : Amelie Annys (12 jaar) uit Bredene, Jenne Maes (11 jaar) uit Avelgem, Mathias Van Cauwenberghe (12 jaar) uit Aalbeke) en Nooni Merchiers (8 jaar) uit De Haan.(PADI)