Deze legendarische feesten, die op hun hoogtepunt 16 dagen duurden en meer dan 200.000 feestvierders naar Wieze deden afzakken, worden door Brouwerij De Brabandere, de Oktoberhallen en Radar Events nieuw leven ingeblazen mét respect voor de rijke traditie. Verwacht je dus aan een ambiancevolle en muzikale avond in een unieke sfeer van verbondenheid en vriendschap, kip aan het spit, dirndls, braadworsten, spraakmakende special acts... en natuurlijk bier!

Het wordt een prachtige herlancering van deze bijna mythische feesten waarvoor Brouwerij De Brabandere uit Bavikhove zelfs een exclusief Wieze Festbier met een lager alcoholpercentage van 3,5% ontwikkelde. Ook het imposante (370 m²) en unieke fresco van Raymond Van Doren zal weer onthuld worden voor het grote publiek nadat het jarenlang verborgen bleef achter panelen in de Oktoberhallen.

Grandeur van weleer

Dit uniek meesterwerk werd met de gewaardeerde hulp van de Vlaamse overheid gerestaureerd en zal opnieuw als fiere achtergrond van de Oktoberfeesten fungeren en zo alvast een stukje van de vroegere grandeur in ere herstellen.

Het worden weer spetterende dagen, want op het podium staan niets dan topartiesten met onder andere Dennie Christian, Freddy Wally, Oberbayern Orkest, Alpenfever, VJ Chris Barrow, de Steltenlopers van Merchtem, Bayern Burlesque Act, Johan Veugeleers, Evelyn Cannoot en vele anderen. Special guest is niemand minder dan Jean-Marie Pfaff.

Deze legendarische feesten, die op hun hoogtepunt 16 dagen duurden en meer dan 200.000 feestvierders naar Wieze deden afzakken, worden door Brouwerij De Brabandere, de Oktoberhallen en Radar Events nieuw leven ingeblazen mét respect voor de rijke traditie. Verwacht je dus aan een ambiancevolle en muzikale avond in een unieke sfeer van verbondenheid en vriendschap, kip aan het spit, dirndls, braadworsten, spraakmakende special acts... en natuurlijk bier!Het wordt een prachtige herlancering van deze bijna mythische feesten waarvoor Brouwerij De Brabandere uit Bavikhove zelfs een exclusief Wieze Festbier met een lager alcoholpercentage van 3,5% ontwikkelde. Ook het imposante (370 m²) en unieke fresco van Raymond Van Doren zal weer onthuld worden voor het grote publiek nadat het jarenlang verborgen bleef achter panelen in de Oktoberhallen.Dit uniek meesterwerk werd met de gewaardeerde hulp van de Vlaamse overheid gerestaureerd en zal opnieuw als fiere achtergrond van de Oktoberfeesten fungeren en zo alvast een stukje van de vroegere grandeur in ere herstellen.Het worden weer spetterende dagen, want op het podium staan niets dan topartiesten met onder andere Dennie Christian, Freddy Wally, Oberbayern Orkest, Alpenfever, VJ Chris Barrow, de Steltenlopers van Merchtem, Bayern Burlesque Act, Johan Veugeleers, Evelyn Cannoot en vele anderen. Special guest is niemand minder dan Jean-Marie Pfaff.