Zaterdag 31 oktober, 2020

Wendy Van Wanten trouwt, maar 'Wie wordt de man van Wendy?'

Wendy Van Wanten trouwt, maar 'Wie wordt de man van Wendy?'

Een stralende Van Wanten - voor het eerst in haar leven gehuld in een witte bruidsjurk - mocht schitteren voor de camera's op weg naar een romantisch prieeltje bij Salons Edel in Wilrijk. Met wie ze in het huwelijksbootje zou stappen, blijft nog even geheim, tot grote ontgoocheling van de voor de gelegenheid strak in het pak aanwezige acteurs Karel Deruwe en Andy Peelman, die de bruid begeleidden per oldtimer.

Een perfecte middag die al deed verlangen naar 11 oktober. Wendy Van Wanten speelt dan de hoofdrol in de theaterparodie 'Wie wordt de man van Wendy?' in een regie van Dirk Lavrysen. Acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe spelen de mannelijke hoofdrollen. Vicky Florus maakt de cast compleet. Het productiehuis Uitgezonderd. met James Cooke en Bob Jennes maakte alvast weer die meisjesdroom helemaal waar.

Hilarische rollercoaster

Iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in het succesvolle tv-programma 'Wie wordt de man van Wendy?' Het stuk start op een cruciaal moment, wanneer de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst.

Maar is dat wel zo? Want waarom duikt die ene jonge kandidaat steeds opnieuw op? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel eruitziet, loopt die al helemaal in de weg. En dan hebben we het nog niet gehad over het huwelijksaanzoek... Ingrediënten genoeg dus voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck.

Uitgezonderd. heeft de voorbije jaren al meermaals bewezen meester te zijn in de persiflage van bekende tv-formats. Denk maar aan Blind Date, Boer zocht vrouw, Komen (vr)eten, De wijkagenten en vorig jaar nog de nostalgische Soundmixshow. Deze nieuwe komedie met de enige echte Wendy Van Wanten past dus perfect in het rijtje.

'Wie wordt de man van Wendy?' vanaf 11 oktober in de Rode zaal van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 in Antwerpen. Data en tickets: www.uitgezonderd.be of 070 246 036.