Bekijk hier een fotospecial van de voorstelling

Niemand anders dan Wendy Van Wanten speelt de hoofdrol in deze theaterparodie in een regie van Dirk Lavrysen. De acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe spelen de mannelijke hoofdrollen. Vicky Floris, met haar krachtige stem, maakt de cast compleet. Liefhebbers van een heerlijk zorgeloos avondje theater weten waar ze naartoe kunnen.

Eigen theaterparodie is uniek

Of het mooi is? Onze visie: Karel Deruwe is een klasse-acteur en dat bewijst hij nog maar eens tijdens deze theaterparodie. Ook Buurtpolitie-acteur Andy Peelman doet het voortreffelijk, net zoals Vicky Floris het gewoon is om op een podium te staan. En Wendy? Ze is al jarenlang bekend als zangeres. Er is een groot verschil tussen zingen en acteren.

Je voelt aan dat Wendy haar tekst heel goed instudeerde, net als de stappen die ze op het podium zet. Laat Karel en Andy eens om te lachen kort van hun tekst afwijken en Wendy zal het wellicht moeilijk hebben om te volgen. Maar hoe dan ook, voor Wendy zelf is het toch uniek dat ze haar eigen theaterparodie heeft en dat ze dus weer kan bijleren. Ondanks het feit dat ze al jaren op de bühne staat, leert ook Wendy inderdaad nog altijd bij.

Geen bruidsjurk

Laten we eerlijk zijn en zeggen dat we voor de pauze minder lachsalvo's hadden dan na de pauze. Vooral op 't einde toen Karel Deruwe de ene na de andere grap vertelde, lag de zaal plat van 't lachen. Op het einde weten we wie inderdaad de man van Wendy is geworden, maar een huwelijk zat er niet in zoals tijdens de persvoorstelling twee maanden geleden. Toen kwam Wendy in een prachtige bruidsjurk en in een open koets toe op een wondermooie locatie in Antwerpen, samen met haar twee mannen Karel en Andy.

Ondanks het feit dat ze al jaren op de bühne staat, leert Wendy nog altijd bij

Wij waren er toen bij en dachten dat we nu die bruidsjurk op 't einde opnieuw zouden zien, maar dat bleek niet het geval. Misschien was dat toch een meerwaarde geweest. De trouw van Wendy én haar man Andy... Een vlugge kledingwissel was misschien mogelijk geweest...

Het verhaal

Het verhaal: iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in de tv-serie 'Wie wordt de man van Wendy?' Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel eruitziet, loopt die al helemaal in de weg.

Dan hebben we het nog niet gehad over het huwelijksaanzoek... Kortom, een verhaal met ingrediënten genoeg voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck.

Voorstellingen op 19, 20, 26, 27 oktober om 20.30 uur, 21 en 28 oktober om 15 uur, 2 en 3 november om 20.30 uur, 4 november om 15 uur. Tickets : www.uitgezonderd.be, 070 246 036.

Niemand anders dan Wendy Van Wanten speelt de hoofdrol in deze theaterparodie in een regie van Dirk Lavrysen. De acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe spelen de mannelijke hoofdrollen. Vicky Floris, met haar krachtige stem, maakt de cast compleet. Liefhebbers van een heerlijk zorgeloos avondje theater weten waar ze naartoe kunnen. Of het mooi is? Onze visie: Karel Deruwe is een klasse-acteur en dat bewijst hij nog maar eens tijdens deze theaterparodie. Ook Buurtpolitie-acteur Andy Peelman doet het voortreffelijk, net zoals Vicky Floris het gewoon is om op een podium te staan. En Wendy? Ze is al jarenlang bekend als zangeres. Er is een groot verschil tussen zingen en acteren. Je voelt aan dat Wendy haar tekst heel goed instudeerde, net als de stappen die ze op het podium zet. Laat Karel en Andy eens om te lachen kort van hun tekst afwijken en Wendy zal het wellicht moeilijk hebben om te volgen. Maar hoe dan ook, voor Wendy zelf is het toch uniek dat ze haar eigen theaterparodie heeft en dat ze dus weer kan bijleren. Ondanks het feit dat ze al jaren op de bühne staat, leert ook Wendy inderdaad nog altijd bij.Laten we eerlijk zijn en zeggen dat we voor de pauze minder lachsalvo's hadden dan na de pauze. Vooral op 't einde toen Karel Deruwe de ene na de andere grap vertelde, lag de zaal plat van 't lachen. Op het einde weten we wie inderdaad de man van Wendy is geworden, maar een huwelijk zat er niet in zoals tijdens de persvoorstelling twee maanden geleden. Toen kwam Wendy in een prachtige bruidsjurk en in een open koets toe op een wondermooie locatie in Antwerpen, samen met haar twee mannen Karel en Andy. Wij waren er toen bij en dachten dat we nu die bruidsjurk op 't einde opnieuw zouden zien, maar dat bleek niet het geval. Misschien was dat toch een meerwaarde geweest. De trouw van Wendy én haar man Andy... Een vlugge kledingwissel was misschien mogelijk geweest...Het verhaal: iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in de tv-serie 'Wie wordt de man van Wendy?' Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel eruitziet, loopt die al helemaal in de weg. Dan hebben we het nog niet gehad over het huwelijksaanzoek... Kortom, een verhaal met ingrediënten genoeg voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck.