"Ik heb die tattoo achter mijn oor zeker al 2,5 jaar", vertelt Jordy (21). "Ik zag een dergelijke solsleutel eens voorbij passeren op mijn Facebook. Ik vond dat heel mooi en ook nu nog vind ik dat heel mooi. Ik wilde dat ook hebben, maar niet op de plaats waar ik een solsleutel al allemaal zag staan. Ik wilde die tattoo zetten op een unieke plaats. Ik vind dat die solsleutel perfect past bij mijn oor. Muziek is mijn leven en het klinkt altijd als muziek in mijn oren."

Jordy Vannet is fan van tattoos., PADI/Daniël
Jordy Vannet is fan van tattoos. © PADI/Daniël

Jordy heeft ook een tattoo staan op zijn bovenarm. "Het is een tattoo in 't Engels en is een betekenis voor als ik het even moeilijk heb. Denk terug aan de mooie herinneringen, stop met pijn te lijden. Ga telkens terug naar de mooie momenten", zegt Jordy, die recent papa werd van een dochtertje Melody. "In de toekomst ben ik van plan om mijn hele arm uit te werken naar een mooie slide. Mijn onderarm wordt een ode aan mijn dochtertje. Haar naam Melody - muziek past perfect erbij ! - moet erin voorkomen en ook enkele Disney-figuren om misschien te eindigen met een microfoon. Ik weet nog niet wanneer en hoe het allemaal wordt uitgewerkt, maar mijn dochtertje komt zeker ook op mijn lichaam." (PADI)

"Ik heb die tattoo achter mijn oor zeker al 2,5 jaar", vertelt Jordy (21). "Ik zag een dergelijke solsleutel eens voorbij passeren op mijn Facebook. Ik vond dat heel mooi en ook nu nog vind ik dat heel mooi. Ik wilde dat ook hebben, maar niet op de plaats waar ik een solsleutel al allemaal zag staan. Ik wilde die tattoo zetten op een unieke plaats. Ik vind dat die solsleutel perfect past bij mijn oor. Muziek is mijn leven en het klinkt altijd als muziek in mijn oren."Jordy heeft ook een tattoo staan op zijn bovenarm. "Het is een tattoo in 't Engels en is een betekenis voor als ik het even moeilijk heb. Denk terug aan de mooie herinneringen, stop met pijn te lijden. Ga telkens terug naar de mooie momenten", zegt Jordy, die recent papa werd van een dochtertje Melody. "In de toekomst ben ik van plan om mijn hele arm uit te werken naar een mooie slide. Mijn onderarm wordt een ode aan mijn dochtertje. Haar naam Melody - muziek past perfect erbij ! - moet erin voorkomen en ook enkele Disney-figuren om misschien te eindigen met een microfoon. Ik weet nog niet wanneer en hoe het allemaal wordt uitgewerkt, maar mijn dochtertje komt zeker ook op mijn lichaam." (PADI)