Louis bewandelde de voorbije jaren met héél veel goesting verschillende paden om een half jaar terug te landen op de plek waar hij zich meer dan ooit thuis voelt. Hij trekt nu volop de kaart van ambiance, sinds zijn single 'Pief Poef Paf' en heeft vanaf dat moment ook een nieuwe wind laten waaien door zijn team.

Louis: "Mijn vorige single werd een meezinger onder de studenten en nu ben ik helemaal klaar om door te knallen. Ik ademde nieuwe lucht in, vermoedelijk afkomstig van de Noordpool of Australië en dook de studio in. Met mijn nieuwe single 'Vol Met Alcohol' geef ik deze week het startschot voor een leuke winter vol met alcohol. Ik heb één gouden raad voor alle après-ski hutten : blink die tapkranen maar op, want ik ben helemaal klaar om van elke avond een knalfeest te maken!"

Louis bewandelde de voorbije jaren met héél veel goesting verschillende paden om een half jaar terug te landen op de plek waar hij zich meer dan ooit thuis voelt. Hij trekt nu volop de kaart van ambiance, sinds zijn single 'Pief Poef Paf' en heeft vanaf dat moment ook een nieuwe wind laten waaien door zijn team.Louis: "Mijn vorige single werd een meezinger onder de studenten en nu ben ik helemaal klaar om door te knallen. Ik ademde nieuwe lucht in, vermoedelijk afkomstig van de Noordpool of Australië en dook de studio in. Met mijn nieuwe single 'Vol Met Alcohol' geef ik deze week het startschot voor een leuke winter vol met alcohol. Ik heb één gouden raad voor alle après-ski hutten : blink die tapkranen maar op, want ik ben helemaal klaar om van elke avond een knalfeest te maken!"