"We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was. Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten," aldus Jan Vereecke, CEO van organisator PSE Belgium en founding father van NOTP.

Tickets die reeds aangekocht werden voor november 2020 worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe data in 2021: vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Alle ticketkopers worden vandaag via Tele Ticket Service op de hoogte gebracht. Voor meer informatie: www.notp.com.

NIGHT OF THE PROMS IN 2021

- 29 juli & 30 juli - Kerkplein Koksijde (Summer Edition) Met o.a. Ozark Henry, Stan Van Samang, Bart Peeters en John Miles. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

- 19 november & 20 november - Sportpaleis Antwerpen - Eerste namen worden in het najaar van 2020 bekendgemaakt.

Info & tickets: www.notp.com/belgie. (PADI)

"We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was. Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten," aldus Jan Vereecke, CEO van organisator PSE Belgium en founding father van NOTP. Tickets die reeds aangekocht werden voor november 2020 worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe data in 2021: vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Alle ticketkopers worden vandaag via Tele Ticket Service op de hoogte gebracht. Voor meer informatie: www.notp.com.NIGHT OF THE PROMS IN 2021- 29 juli & 30 juli - Kerkplein Koksijde (Summer Edition) Met o.a. Ozark Henry, Stan Van Samang, Bart Peeters en John Miles. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.- 19 november & 20 november - Sportpaleis Antwerpen - Eerste namen worden in het najaar van 2020 bekendgemaakt.Info & tickets: www.notp.com/belgie. (PADI)