Volle zaal voor Leah Bien en Bandit in Middenstand in Ingelmunster

Redactie KW

Wil je even alle stress vergeten ? Je even ontspannen en bekende artiesten zien optreden ? Dat kan om de veertien dagen in zaal Middenstand in Ingelmunster, want daar organiseert SJG Events van David Galle een gezellige seniorennamiddag.

Tijdens ons bezoek stonden Leah Bien en Bandit op de affiche. De zanger uit Zonnebeke zong natuurlijk een nummer van Roy Orbison en wist daar ook nog een song van John Denver aan toe te voegen. Hij liep tussen het publiek, liet de aanwezigen even zingen en zich vooral amuseren.

Ook Leah Bien uit Roeselare was van de partij en kon met haar songs het publiek animeren. Iedereen die aanwezig was, vertrok met een glimlach op het gezicht. Velen zullen ongetwijfeld terugkeren op donderdag 20 december, want dan staan Johan Veugelers, Chris Clark en Mario Franco op de affiche.

Vanaf januari wordt de shownamiddag verschoven naar de maandag. Op maandag 14 januari zijn Frappant, Diane More en Nonkel Jef te gast. Op maandag 28 januari staan Verschueren & Co, Yvan Verelli en Michael Lanzo op de affiche. Op maandag 11 februari staan Verschueren & Co, Greg en opnieuw Bandit op het programma. Op maandag 25 februari komen Frappant, Herbert Verhaeghe en Alwin naar zaal Middenstand.

(PADI)

Toegang : telkens 10 euro, inclusief één koffie en gebak. Deuren open om 13.30 uur, show start om 14.30 uur. Reserveren op 0479 23 86 56, 0485 28 47 77.