Vlaanderen Feest op de Grote Markt in Antwerpen : rugpijn of niét, maar Niels Destadsbader stond er!

Niels tijdens zijn optreden op de Grote Markt in Antwerpen. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Niels Destadsbader uit Deerlijk wordt al enige tijd geconfronteerd met hevige rugpijn. De zanger moest al enkele zaken annuleren, waaronder zijn aanwezigheid op woensdag op Plage Préféré bij Kim Debrie aan de kust. Niels was er één dag later wél bij tijdens Vlaanderen Feest op de Grote Markt in Antwerpen.

Niemand zag het op ‘t podium toen Niels zijn nummer Mee Naar Boven bracht. Hij glimlachte, toonde zich sterk, maar backstage bemerkte je wel dat hij nog regelmatig moeilijk kan stappen en dat hij wel degelijk heel veel pijn heeft. “Mijn rugpijn gaat iedere dag een beetje beter”, zegt Niels aan ons.

Wie hem backstage zag, weet dat Niels nog altijd moet opletten. De zanger kwam in de namiddag naar de repetitie, maar kon daarna enkele uren gaan rusten in een hotelkamer, waarna hij terug keerde voor zijn optreden. Chapeau voor deze West-Vlaming dat hij niet afhaakte voor de rechtstreekse uitzending op Eén van Vlaanderen Feest en dat hij aanwezig was om zijn nummer Mee Naar boven te brengen. We wensen hem een heel spoedig herstel toe.

Aan zijn blik zie je dat Niels pijn heeft.
Aan zijn blik zie je dat Niels pijn heeft.© FODI

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier