Niemand zag het op 't podium toen Niels zijn nummer Mee Naar Boven bracht. Hij glimlachte, toonde zich sterk, maar backstage bemerkte je wel dat hij nog regelmatig moeilijk kan stappen en dat hij wel degelijk heel veel pijn heeft. "Mijn rugpijn gaat iedere dag een beetje beter", zegt Niels aan ons.

Wie hem backstage zag, weet dat Niels nog altijd moet opletten. De zanger kwam in de namiddag naar de repetitie, maar kon daarna enkele uren gaan rusten in een hotelkamer, waarna hij terug keerde voor zijn optreden. Chapeau voor deze West-Vlaming dat hij niet afhaakte voor de rechtstreekse uitzending op Eén van Vlaanderen Feest en dat hij aanwezig was om zijn nummer Mee Naar boven te brengen. We wensen hem een heel spoedig herstel toe.

Aan zijn blik zie je dat Niels pijn heeft., FODI
Aan zijn blik zie je dat Niels pijn heeft. © FODI

(PADI)

Niemand zag het op 't podium toen Niels zijn nummer Mee Naar Boven bracht. Hij glimlachte, toonde zich sterk, maar backstage bemerkte je wel dat hij nog regelmatig moeilijk kan stappen en dat hij wel degelijk heel veel pijn heeft. "Mijn rugpijn gaat iedere dag een beetje beter", zegt Niels aan ons.Wie hem backstage zag, weet dat Niels nog altijd moet opletten. De zanger kwam in de namiddag naar de repetitie, maar kon daarna enkele uren gaan rusten in een hotelkamer, waarna hij terug keerde voor zijn optreden. Chapeau voor deze West-Vlaming dat hij niet afhaakte voor de rechtstreekse uitzending op Eén van Vlaanderen Feest en dat hij aanwezig was om zijn nummer Mee Naar boven te brengen. We wensen hem een heel spoedig herstel toe.(PADI)