Vlaanderen brengt groots Hazes-eerbetoon in de Lotto Arena

In café Den Engel in Antwerpen werd Ode aan Hazes voorgesteld in aanwezigheid van onder andere Isabelle A., Michiel De Meyer én Luc Caals. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op zondagnamiddag 22 april begint om 16.30 uur Ode aan Hazes in de Antwerpse Lotto Arena. Op die manier brengt Vlaanderen op een grootse manier een eerbetoon aan André Hazes. Op het podium staan Dana Winner, Volumia-boegbeeld Xander de Buisonjé, Isabelle A., Luc Caals en Michiel De Meyer.

Meer dan 45.000 mensen namen veertien jaar geleden afscheid van André Hazes in de Amsterdam ArenA. Zijn pakkende afscheidsceremonie werd rechtstreeks uitgezonden, goed voor ruim zes miljoen kijkers, waarvan méér dan één miljoen Vlamingen. Jaren na zijn dood blijft André nog populair in de Lage Landen. Zijn Hazes-klassiekers zoals Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd, Kleine jongen, Bloed, zweet en tranen én De Vlieger zijn uitgegroeid tot collectief muzikaal erfgoed. Hoog tijd dus voor een grootse Ode aan Hazes, die er komt op zondag 22 april om 16.30 uur in de Antwerpse Lotto Arena.

Michiel De Meyer, Isabelle A. en Luc Caals, samen met onze showbizzmedewerker PADI.
Michiel De Meyer, Isabelle A. en Luc Caals, samen met onze showbizzmedewerker PADI.© FODI

Samen met een liveband brengt een groep van artiesten de bekendste songs van André Hazes. “Dit is een middag voor iedereen die houdt van het levenslied en de tijdloze klassiekers van André Hazes. We gaan er een groot muzikaal feest van maken, pure ambiance in een absolute topproductie”, klinkt het bij de organisatoren.

(PADI)

Tickets kan je reserveren op www.teleticketservice.com, 070 345 345 (max. 0,30 euro/min).