Viviane Matthys mag vandaag, zaterdag 28 september 62 kaarsjes uitblazen. Ze groeide op in Jumet, in Charleroi. Ze is getrouwd met Daniël. Sinds 2008 woont ze in Oostende.

Opnames bijwonen

"Ik ben Franstalig opgevoed, maar ik spreek Nederlands. Niet helemaal perfect, maar ik doe mijn best", knipoogt Viviane. "Ik werkte in Brussel. Er werkten ook Vlaamse collega's bij mij en op die manier leerde ik toch een beetje de Nederlandse taal aan. Door veel te luisteren naar Vlaamse liedjes is mijn Nederlands nog verbeterd. Per jaar ga ik naar zeker 60 optredens van Vlaamse artiesten."

"Ik woon ook de opnames bij van de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Ik zag mezelf al vaak op het scherm. Dat vind ik wel tof. Ik doe dan altijd een beetje gek", lacht Viviane. Ze is fan van Paul Bruna, Andrei Lugovski, Helmut Lotti, Kurt Crabbé... "Deze zangers brengen mooie liedjes. Ze hebben een mooie stem en ze zijn ook sympathiek."

Op de foto met artiesten

Met Viviane spraken we over de voorbije vier edities van het Kustschlagerfestival. "Ik was er vier keren bij en ik vond het telkens erg plezant. Als ik toch mag kiezen, dan vond ik de derde editie de beste qua sfeer", besluit Viviane.

"Ik ken veel fans en na een tijdje maak je nieuwe vrienden. Ik vind het ook plezant van met de artiesten op de foto te mogen staan. Dat zijn allemaal mooie souvenirs."

(PADI)

Viviane Matthys mag vandaag, zaterdag 28 september 62 kaarsjes uitblazen. Ze groeide op in Jumet, in Charleroi. Ze is getrouwd met Daniël. Sinds 2008 woont ze in Oostende."Ik ben Franstalig opgevoed, maar ik spreek Nederlands. Niet helemaal perfect, maar ik doe mijn best", knipoogt Viviane. "Ik werkte in Brussel. Er werkten ook Vlaamse collega's bij mij en op die manier leerde ik toch een beetje de Nederlandse taal aan. Door veel te luisteren naar Vlaamse liedjes is mijn Nederlands nog verbeterd. Per jaar ga ik naar zeker 60 optredens van Vlaamse artiesten.""Ik woon ook de opnames bij van de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Ik zag mezelf al vaak op het scherm. Dat vind ik wel tof. Ik doe dan altijd een beetje gek", lacht Viviane. Ze is fan van Paul Bruna, Andrei Lugovski, Helmut Lotti, Kurt Crabbé... "Deze zangers brengen mooie liedjes. Ze hebben een mooie stem en ze zijn ook sympathiek."Op de foto met artiesten Met Viviane spraken we over de voorbije vier edities van het Kustschlagerfestival. "Ik was er vier keren bij en ik vond het telkens erg plezant. Als ik toch mag kiezen, dan vond ik de derde editie de beste qua sfeer", besluit Viviane."Ik ken veel fans en na een tijdje maak je nieuwe vrienden. Ik vind het ook plezant van met de artiesten op de foto te mogen staan. Dat zijn allemaal mooie souvenirs."(PADI)