Dinsdag 4 augustus, 2020

Vijfde editie van Vlambiance in Zele: wat een ambiance!

Vijfde editie van Vlambiance in Zele: wat een ambiance!

Rudi is ook ieder jaar presentator van dienst. In de voorbije vier edities stonden er al telkens veel topartiesten op het podium in het 'kleine' Zele': Lindsay, Luc Steeno (2x), Bart Kaëll (2x), Matthias Lens (2x), Christoff (2x), Eveline Cannoot, Laura Lynn (2x), Sam Gooris (2x), Willy Sommers (3x), Yves Segers (3x), Swoop, Garry Hagger, Jettie Pallettie en uiteraard ook De Romeo's (2x).

Voor deze jubileumeditie wilde het comité sterk uit de hoek komen. Eerst dacht men aan een best-off, maar de budgettaire puzzel klopte niet en was té hoog gegrepen. Toch zorgde de organisatie voor een topaffiche met Luc Steeno, Yves Segers, Swoop, Willy Sommers, De Romeo's, Belle Perez, Johan Veugelers en Sergio.

"Voor onze organisatie is het allemaal een beetje dubbel. Deze vijfde editie is immers ook de laatste editie in de huidige vorm. We kunnen waardig afscheid nemen en fier terugblikken op vijf fantastische jaren, maar we blijven evenementen organiseren die Zele doen leven en bruisen. Op 9 december organiseren we de derde editie van een kerstconcert in de Kouterkerk in Zele. Verder blijven we zoeken naar nieuwe concepten en ideeën, waarmee we het succesverhaal dat Vlambiance Zele was in de toekomst misschien een waardige opvolger kunnen geven", besluit de organisatie in sporthal De Zeven in Zele.

(PADI/foto's Daniël)