VIDEO Patje en Loredana van 2 Fabiola brengen exclusief bezoekje in Izegem

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Hooguit twintig West-Vlaamse gelukzakken mochten donderdag het privébezoekje van de populaire dansact meemaken in het Rhodesgoed in Izegem. Onze PADI kon er uiteraard ook niet ontbreken.

Pat Krimson en vriendin-zangeres Loredana kwamen er enthousiast vertellen over hun herinneringen aan ‘I Love The 90’s’. Natuurlijk stond Patje ook stil bij zijn jarenlange carrière en vertelde hij opgewekt over de tijd van toen, vooral de negen jaar toen hij in Ibiza was om te werken en ook om te… genieten. Tijdens het privébezoek zong Loredana ‘Happy Birthay’ voor Dries Couckuyt uit Ingelmunster, die op die dag 29 kaarsjes mocht uitblazen. Een onvergetelijk moment voor Dries die geen 29, maar wel drie kussen kreeg van de knappe Loredana.

Jarige Dries Couckuyt, samen met 2 Fabiola.
Jarige Dries Couckuyt, samen met 2 Fabiola.© FODI

Patje en Loredana stonden ook stil bij de West-Vlaamse optredens. “Niet om te slijmen, maar we zitten heel vaak in West-Vlaanderen”, zegt hij. Wellicht zien we in 2018 Pat niet veel meer op het podium, want vanaf eind dit jaar wil hij zich vooral toeleggen op de zangcarrière van Loredana, sinds twee jaar zijn vriendin. “En ze kan zingen hoor, wees daar maar zeker van”, benadrukt Pat. En wat brengt hij straks op I Love The 90’s in Hasselt? “Ik sta er met 2 Fabiola, maar ook als Pat Krimson, samen met mijn vrienden. Zowel met Eric Goossens (ex-Leopold III) als met Maurice Engelen van Praga Khan en Nunca. Ik kreeg carte blanche van de organisatie.”

https://www.youtube.com/watch?v=9VM4-fVe1OA

“Ik besta dankzij de jaren ’90, maar het verjongde publiek zorgt ervoor dat ik hip en cool blijf. Ik merk dat ook aan de reacties”, vervolgt hij. “Die jonge gasten volgen mij en zijn ook mee met wat ik nu aan het maken ben.” Loredana knikt. De 2 Fabiola-danseres mag als zangeres het ook waar maken en daar is ze wel trots op. Ochtendzon was al te horen op de radio. In de komende maanden volgt er nog een nieuwe single en 2018 moet hét jaar van Loredana worden. Na de babbel volgde een fotoshoot met 2 Fabiola én de genodigden, waarna er werd getoost op de ontmoeting.

VIDEO Patje en Loredana van 2 Fabiola brengen exclusief bezoekje in Izegem

(PADI – Foto’s FODI)

Zaterdagavond 10 april : I Love The 90’s in Ethias Arena Hasselt. Blikvangers zijn de Britse popband Steps, Vengaboys, Ice Mc, DJ Ward, 2 Fabiola én Pat Krimson & Friends. Info : www.ilovethe90’s.bewww.2fabiola.be.