VIDEO: Gers Pardoel laat duizenden mensen meezingen in Ring Shopping Kortrijk

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Bruno Devriese en zijn team van Ring Shopping Kortrijk waren niet lang nerveus of er al dan niet veel volk zou afkomen naar Ring Shopping Kortrijk, waar de Nederlandse zanger Gers Pardoel om 15 uur een showcase van dertig minuten zou geven. In de voormiddag kwamen al de eerste fans toe en toen het bijna 15 uur was, was er op het binnenplein van het winkelcentrum geen doorkomen meer aan.

https://www.youtube.com/watch?v=O07i8vxUGgM

Zowel op het gelijkvloers als op de bovenverdieping zag je niets anders dan lachende gezichten van mensen die waren afgezakt om het gratis optreden van Gers Pardoel bij te wonen. De zanger kwam vanuit de backstage tussen een erehaag van aanwezigen naar het podium, waar hij direct met Morgen ben ik rijk het publiek op zijn hand kreeg. Daarna volgden Bagagedrager, Ik ga hard, Broodje Bapao, Liever dan lief, Louise, Boeng, Zo bijzonder, Ik neem je mee

Meezingers

Gers vroeg meermaals aan het publiek om mee te zingen en dat deden ze ook massaal. Geen enkel liedje moest hij alleen zingen. Heel wat aanwezigen kennen zijn hits uit het hoofd en zongen uitbundig mee. Hoeveel volk er was ? Naar schatting tussen de 3.000 en 4.000 mensen waren present in Ring Shopping Kortrijk, inclusief 18 veiligheidsmensen die moesten instaan voor de veiligheid van Gers en van de aanwezigen, politie in dienstkledij en politie in burger. Alles, maar dan ook alles, verliep echter zonder de minste problemen.

De populaire zanger kon zich geen beter publiek voorstellen. Hij bedankte iedereen voor het laaiende enthousiasme. Het was – na Ment Top 600 op zaterdagnamiddag – een druk muzikaal weekend in Ring Shopping Kortrijk. Op naar het volgende (muzikale) project !

(PADI – video FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier