Het kidspopduo BlitZ bracht een nieuwe zomersingle Coco Caramba uit. Jens Declerck uit Meulebeke en Pieterjan Beheydt uit Otegem willen hun stunt van juni 2017 herhalen en opnieuw de scholen laten meedansen op hun zomersingle. Toen kon de jeugd meedansen op Doe De Dabidee, nu is het de vrolijke zomersingle Coco Caramba. Alle scholen van Vlaanderen kunnen terug meedoen.

Ze mogen zich nu al registreren op www.blitzonline.be/cococaramba als Coco Caramba-school en op die manier het schooljaar op de laatste schooldag al dansend afsluiten. Maar er is meer. De klas die een filmpje maakt van hun dansje - tijdens de voorbereiding - maakt kans op een Coco Caramba-feestje in Bobbejaanland, met natuurlijk BlitZ erbij, inclusief dus een leuk optreden.

De winnende klas krijgt op donderdag 29 juni gratis toegang in Bobbejaanland voor een onvergetelijke dag.

(PADI)

Het kidspopduo BlitZ bracht een nieuwe zomersingle Coco Caramba uit. Jens Declerck uit Meulebeke en Pieterjan Beheydt uit Otegem willen hun stunt van juni 2017 herhalen en opnieuw de scholen laten meedansen op hun zomersingle. Toen kon de jeugd meedansen op Doe De Dabidee, nu is het de vrolijke zomersingle Coco Caramba. Alle scholen van Vlaanderen kunnen terug meedoen. Ze mogen zich nu al registreren op www.blitzonline.be/cococaramba als Coco Caramba-school en op die manier het schooljaar op de laatste schooldag al dansend afsluiten. Maar er is meer. De klas die een filmpje maakt van hun dansje - tijdens de voorbereiding - maakt kans op een Coco Caramba-feestje in Bobbejaanland, met natuurlijk BlitZ erbij, inclusief dus een leuk optreden. De winnende klas krijgt op donderdag 29 juni gratis toegang in Bobbejaanland voor een onvergetelijke dag.(PADI)