Toen we in de VBRO-gebouwen arriveerden, liep iedereen er nerveus bij. Het was immers even na 10 uur en Jimmy Frey was nog maar net toegekomen. De zanger werd afgehaald door VBRO-presentator en tevens zanger Louis Flion, maar onderweg deed zijn auto het plots niet meer. Louis belde vlug de hulplijn op - lees zijn ouders uit Zedelgem -, die met een ander voertuig ter plaatse reden. Jimmy was net op tijd aanwezig om live het programma te kunnen bij wonen. "Amaai, dat was even stressen", zei Louis tegen ons.

Dé taart werd afgeleverd door Olivia. © FODI

Jimmy werd opgewacht door de directie en andere presentatoren van VBRO, waarna hij direct in de studio mocht plaatsnemen voor een heel ruime babbel over zijn carrière. Rudy Meyns had zich heel goed voorbereid, maar als artiest wist Rudy ook heel veel te vertellen over zijn collega Jimmy Frey. Het programma was 40 minuten ver toen Olivia een heerlijke chocoladetaart met framboos in de studio zette. Jimmy mocht het mes erin snijden en natuurlijk ook een stukje taart eten. Intussen vertelde Jimmy over zijn gewezen collega Eric Marijsse. "Iemand die heel veel deed voor de Vlaamse showbizz. Helaas zijn veel van mijn collega's dat vergeten", zuchtte hij. We hoorden zijn nummer Zo mooi, zo blond uit 1969 weerklinken.

"Heerlijk, chocoladetaart", glundert Jimmy Frey. © FODI

Jimmy wist er een leuk verhaal over te vertellen. Ook Dubbelspel werd gedraaid, net zoals nog veel van zijn wondermooie songs. En Jimmy bracht veel succesvolle liedjes uit, denk maar aan het onsterfelijke Rozen voor Sandra of aan Als een kus naar tranen smaakt, Zo mooi, zo blond en zo alleen, Ik geloof, Niemand weet hoeveel ik van je hou, Ze noemen mij een playboy,.. Willy Sommers en Will Tura feliciteerden langs de telefoon hun collega met zijn 80ste verjaardag. "In de komende maanden treed ik vaak op aan de kust. We zullen elkaar wel eens tegen het lijf lopen", zegt Willy Sommers. Na twee uur was het programma voorbij. Jimmy ontving namens VBRO nog 80 (!) witte rozen én natuurlijk werd er afgesloten met een glaasje bubbels.

Nog vlug even overleg tussen Jimmy Frey en presentator Rudy Meyns. © FODI

(PADI)

Toen we in de VBRO-gebouwen arriveerden, liep iedereen er nerveus bij. Het was immers even na 10 uur en Jimmy Frey was nog maar net toegekomen. De zanger werd afgehaald door VBRO-presentator en tevens zanger Louis Flion, maar onderweg deed zijn auto het plots niet meer. Louis belde vlug de hulplijn op - lees zijn ouders uit Zedelgem -, die met een ander voertuig ter plaatse reden. Jimmy was net op tijd aanwezig om live het programma te kunnen bij wonen. "Amaai, dat was even stressen", zei Louis tegen ons. Jimmy werd opgewacht door de directie en andere presentatoren van VBRO, waarna hij direct in de studio mocht plaatsnemen voor een heel ruime babbel over zijn carrière. Rudy Meyns had zich heel goed voorbereid, maar als artiest wist Rudy ook heel veel te vertellen over zijn collega Jimmy Frey. Het programma was 40 minuten ver toen Olivia een heerlijke chocoladetaart met framboos in de studio zette. Jimmy mocht het mes erin snijden en natuurlijk ook een stukje taart eten. Intussen vertelde Jimmy over zijn gewezen collega Eric Marijsse. "Iemand die heel veel deed voor de Vlaamse showbizz. Helaas zijn veel van mijn collega's dat vergeten", zuchtte hij. We hoorden zijn nummer Zo mooi, zo blond uit 1969 weerklinken. Jimmy wist er een leuk verhaal over te vertellen. Ook Dubbelspel werd gedraaid, net zoals nog veel van zijn wondermooie songs. En Jimmy bracht veel succesvolle liedjes uit, denk maar aan het onsterfelijke Rozen voor Sandra of aan Als een kus naar tranen smaakt, Zo mooi, zo blond en zo alleen, Ik geloof, Niemand weet hoeveel ik van je hou, Ze noemen mij een playboy,.. Willy Sommers en Will Tura feliciteerden langs de telefoon hun collega met zijn 80ste verjaardag. "In de komende maanden treed ik vaak op aan de kust. We zullen elkaar wel eens tegen het lijf lopen", zegt Willy Sommers. Na twee uur was het programma voorbij. Jimmy ontving namens VBRO nog 80 (!) witte rozen én natuurlijk werd er afgesloten met een glaasje bubbels. (PADI)