Dinsdag 14 juli, 2020

VBRO organiseert gezellige namiddagshow in De Kippe in Merkem

VBRO organiseert gezellige namiddagshow in De Kippe in Merkem

Paul Bruna stond in voor de presentatie. Even na 14 uur kondigde hij al Jan Wuytens aan, die twee weken geleden papa werd. De bekende zanger zong heel wat nummers die het publiek kende, zoals Hemelsblauw, Ik zing dit lied voor jou alleen, Mama...

Paul en Jan stonden ook samen in de zaal om enkele liedjes te zingen : Het kan niet zijn, Sweet Caroline, Mijn leven... Tijdens de songs maakten ze grapjes over elkaar. "Uw gezicht staat mij niet aan", lacht Jan richting Paul. Het publiek kon er mee lachen. Terwijl Jan zich aan het opfrissen was, mocht Paul zijn bekende nummers brengen, zoals Laat de zon in je hart, Delilah, De vrijgezel, Wat je diep treft, Mooi is het leven, Accordeon, Als je lacht....om af te sluiten met Uberall van Freddy Breck. Tijdens de pauze kreeg het publiek pannenkoeken met heerlijke koffie aangeboden.

Na de pauze mocht zanger én accordeonist Johan Veugelers het publiek entertainen. De mensen konden meezingen, zwieren en zwaaien met Casanova, Hou me vast, Vrienden voor, Trots, Omdat ie zo mooi is, Sjalala...en als toetje een Elvis-medley. Van zodra Johan met zingen gedaan had, mocht hij handtekeningen uitdelen en poseren voor heel wat foto's. Zijn collega's Jan en Paul stonden in de pauze ook al aan de fanstand. Heel wat fans gingen eveneens nog met merchandising van hun idool naar huis. Het was even na 17 uur toen de gezellig namiddagshow voorbij was.

De Kippe in Merkem : donderdag 29 november show met Herbert, Lisa Leman en Paul Bruna - Woensdag 12 december show met Yves Segers, Kurt Crabbé en Paul Bruna. Toegang : 15 euro, mogelijkheid om te eten. Deuren open om 13.30 uur, start om 14 uur. Reserveren : 050 33 33 83, info@vbro.be - Bellen kan iedere werkdag van 8 tot 20 uur.

(PADI - Foto's: PADI & Jens)