De organisator en initiatiefnemer biedt een namiddag lang vertier en animatie aan de aanwezigen. "De mensen mogen op vandaag nog steeds niet dansen en hebben behoefte aan optredens. In de zaak worden al heel wat optredens georganiseerd, maar de variéteshow is net dat ietsje meer dan een gewone vedetteparade" zegt David Galle.

De variétéshow vindt twee maal per maand plaats en op iedere show zorgt Chris Capoen uit Vleteren voor het muzikale intermezzo. De vermaarde dansgroep De Star Dancers - die al optraden met heel wat gekende artiesten in binnen- en buitenland - zijn iedere keer van de partij net als de populaire Vlaamse zanger/animator Paul Bruna. De shows worden uitgebreid met telkens een andere gastvedette en afwisselend goochelaar Koen Bossuyt, bekend van tal van TV-optredens in België en Nederland. Ook de West-Vlaamse humorist Bossie is van de partij.

De Variétéshow start telkens om 14 uur en duurt 2 x 1 uur met tussenin een pauze. De deuren gaan open om 13 uur. De toegangsprijs bedraagt 20 euro en in deze prijs zijn koffie en gebak inbegrepen. Reserveren kan via het nummer : 0485/ 28 47 77

Gezien de coronareglementering is het aantal plaatsen beperkt en dient iedereen zich in de zaal te houden aan de opgelegde regels van de overheid.

Het programma :

06 oktober

Star Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Corina - Chris Capoen

15 oktober

Star Dancers - Paul Bruna - humorist Bossie - Kim Dejonghe - Chris Capoen

03 november

Star Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Kurt Crabbé - Chris Capoen

12 november

Star Dancers - Paul Bruna - Humorist Bossie - Jan Wuytens - Chris Capoen

03 december

Star Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Salim Seghers - Chris Capoen

08 december

Star Dancers - Paul Bruna - humorist Bossie - Lia Linda - Chris Capoen (PADI)

De organisator en initiatiefnemer biedt een namiddag lang vertier en animatie aan de aanwezigen. "De mensen mogen op vandaag nog steeds niet dansen en hebben behoefte aan optredens. In de zaak worden al heel wat optredens georganiseerd, maar de variéteshow is net dat ietsje meer dan een gewone vedetteparade" zegt David Galle.De variétéshow vindt twee maal per maand plaats en op iedere show zorgt Chris Capoen uit Vleteren voor het muzikale intermezzo. De vermaarde dansgroep De Star Dancers - die al optraden met heel wat gekende artiesten in binnen- en buitenland - zijn iedere keer van de partij net als de populaire Vlaamse zanger/animator Paul Bruna. De shows worden uitgebreid met telkens een andere gastvedette en afwisselend goochelaar Koen Bossuyt, bekend van tal van TV-optredens in België en Nederland. Ook de West-Vlaamse humorist Bossie is van de partij.De Variétéshow start telkens om 14 uur en duurt 2 x 1 uur met tussenin een pauze. De deuren gaan open om 13 uur. De toegangsprijs bedraagt 20 euro en in deze prijs zijn koffie en gebak inbegrepen. Reserveren kan via het nummer : 0485/ 28 47 77Gezien de coronareglementering is het aantal plaatsen beperkt en dient iedereen zich in de zaal te houden aan de opgelegde regels van de overheid.Het programma :06 oktoberStar Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Corina - Chris Capoen15 oktoberStar Dancers - Paul Bruna - humorist Bossie - Kim Dejonghe - Chris Capoen03 novemberStar Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Kurt Crabbé - Chris Capoen12 novemberStar Dancers - Paul Bruna - Humorist Bossie - Jan Wuytens - Chris Capoen03 decemberStar Dancers - Paul Bruna - Koen Bossuyt - Salim Seghers - Chris Capoen08 decemberStar Dancers - Paul Bruna - humorist Bossie - Lia Linda - Chris Capoen (PADI)