"Het idee om met een dergelijk concert te beginnen kwam er door onze dochter Elise en dit om haar idool Paul Bruna te bedanken voor zijn 50ste verjaardag op het podium. Paul en Elise zijn al meerdere jaren goede vrienden. Zij is ook zijn jongste fan", vertelt Gino. "Mijn vrouw Heidi vond dat we daaraan een goed doel moesten koppelen. We kwamen al snel uit bij de MUG-Heli. Onze regio heeft immers nood aan dit snelle medische interventieteam. De MUG-Heli wordt nu ook voor een deel (financieel) in de lucht gehouden door de provincie West-Vlaanderen. Het nodige budget wordt aangevuld door sponsors, die zich willen inzetten voor dit goede doel. Vorig jaar konden we voor ons eerste optreden rekenen op de steun van de gemeente Koksijde en talrijke sponsors. Enkele vrienden hebben met hun zaak ook ons evenement gesteund. Onze dochter Elise stond, samen met haar goede vriend Paul Bruna, op het podium en ze brachten toen Sweet Caroline. Op het einde van de namiddag konden we een cheque van 6.500 euro overhandigen."

Al vlug ontstond het idee om een tweede shownamiddag te organiseren. Samen met Paul Bruna werd bekeken wat er mogelijk was. "Ons goede doel blijft de MUG-Heli, omdat de werking ervan zo belangrijk is. Eén interventie van de MUG-Heli kan mensenlevens redden. Zelf had ik gelukkig nog nooit een MUG-Heli nodig. Ik heb wel al eens de eerste zorgen toegediend, waarna de MUG-Heli ter plaatse kwam", vervolgt Gino Carpentier. "Aan dit tweede concert werken we met ons gezin 211 dagen. We winnen iedere dag wat terrein, kwestie van er opnieuw een meer dan geslaagde namiddag van te maken. De deuren openen om 12.30 uur. De show start om 14 uur met optredens van Jan Wuytens, Lia Linda, Paul Bruna, de Forever Band en El Fuerté. De show duurt een drietal uren." (PADI)

Ook Lia Linda is van de partij., PADI/Daniël
Ook Lia Linda is van de partij. © PADI/Daniël

Eén ticket kost 20 euro. Genummerde kaarten kan je verkrijgen bij Gino en Heidi, 0476 43 29 94 -deschrijver.heidi@telenet.be. Je vindt ook dergelijke toegangskaarten aan de fanstanden van Paul Bruna, Jan Wuytens en Lia Linda.

"Het idee om met een dergelijk concert te beginnen kwam er door onze dochter Elise en dit om haar idool Paul Bruna te bedanken voor zijn 50ste verjaardag op het podium. Paul en Elise zijn al meerdere jaren goede vrienden. Zij is ook zijn jongste fan", vertelt Gino. "Mijn vrouw Heidi vond dat we daaraan een goed doel moesten koppelen. We kwamen al snel uit bij de MUG-Heli. Onze regio heeft immers nood aan dit snelle medische interventieteam. De MUG-Heli wordt nu ook voor een deel (financieel) in de lucht gehouden door de provincie West-Vlaanderen. Het nodige budget wordt aangevuld door sponsors, die zich willen inzetten voor dit goede doel. Vorig jaar konden we voor ons eerste optreden rekenen op de steun van de gemeente Koksijde en talrijke sponsors. Enkele vrienden hebben met hun zaak ook ons evenement gesteund. Onze dochter Elise stond, samen met haar goede vriend Paul Bruna, op het podium en ze brachten toen Sweet Caroline. Op het einde van de namiddag konden we een cheque van 6.500 euro overhandigen."Al vlug ontstond het idee om een tweede shownamiddag te organiseren. Samen met Paul Bruna werd bekeken wat er mogelijk was. "Ons goede doel blijft de MUG-Heli, omdat de werking ervan zo belangrijk is. Eén interventie van de MUG-Heli kan mensenlevens redden. Zelf had ik gelukkig nog nooit een MUG-Heli nodig. Ik heb wel al eens de eerste zorgen toegediend, waarna de MUG-Heli ter plaatse kwam", vervolgt Gino Carpentier. "Aan dit tweede concert werken we met ons gezin 211 dagen. We winnen iedere dag wat terrein, kwestie van er opnieuw een meer dan geslaagde namiddag van te maken. De deuren openen om 12.30 uur. De show start om 14 uur met optredens van Jan Wuytens, Lia Linda, Paul Bruna, de Forever Band en El Fuerté. De show duurt een drietal uren." (PADI)Eén ticket kost 20 euro. Genummerde kaarten kan je verkrijgen bij Gino en Heidi, 0476 43 29 94 -deschrijver.heidi@telenet.be. Je vindt ook dergelijke toegangskaarten aan de fanstanden van Paul Bruna, Jan Wuytens en Lia Linda.