Tijdens de Showbizz Story Awards kreeg de zanger ook een award in de categorie Zanger van het jaar. "Het blijft maar duren, ik zit precies in een attractie. Ik denk soms: wanneer gaat dat stoppen? Niet dat ik wil dat het stopt, want het is plezant en gek."

Kan hij binnenkort een rustperiode inlassen? "De film van FC De Kampioenen komt eraan. Ik doe ook iets op tv. Ik ben ook begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes voor een volgende cd. En volgend jaar sta ik terug in het Antwerpse Sportpaleis. Ik blijf gaan voor nieuwe uitdagingen."

En de leeftijd? "Ik ben 30 hé! Ik heb mijn leeftijd mee, ik ben nog jong en fit." De award voor Zanger van het jaar ging naar Niels, maar niet de eerste titel van Ambassadeur van West-Vlaanderen. Ontgoocheld ? "Helemaal niet. Ik ben een trotse West-Vlaming. Het zou dom zijn van daarin ontgoocheld te zijn."

(PADI)

Tijdens de Showbizz Story Awards kreeg de zanger ook een award in de categorie Zanger van het jaar. "Het blijft maar duren, ik zit precies in een attractie. Ik denk soms: wanneer gaat dat stoppen? Niet dat ik wil dat het stopt, want het is plezant en gek." Kan hij binnenkort een rustperiode inlassen? "De film van FC De Kampioenen komt eraan. Ik doe ook iets op tv. Ik ben ook begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes voor een volgende cd. En volgend jaar sta ik terug in het Antwerpse Sportpaleis. Ik blijf gaan voor nieuwe uitdagingen." En de leeftijd? "Ik ben 30 hé! Ik heb mijn leeftijd mee, ik ben nog jong en fit." De award voor Zanger van het jaar ging naar Niels, maar niet de eerste titel van Ambassadeur van West-Vlaanderen. Ontgoocheld ? "Helemaal niet. Ik ben een trotse West-Vlaming. Het zou dom zijn van daarin ontgoocheld te zijn."(PADI)