‘Thriller Live’ te gast in Capitole gent

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober is Thriller Live na zes jaar eindelijk weer eens te zien in Vlaanderen en dat in het Capitole in Gent. Rechtstreeks van de Londense West End is deze productie nu te zien op Oost-Vlaamse bodem. Michael Jackson zou dit jaar 60 jaar worden. Thriller Live wordt een groot feest voor de fans van The King of Pop Michael Jackson.

In 2009 en 2012 was dit eerbetoon aan één van ‘s wereld grootste entertainers al eens te zien in Vlaanderen. Op 29 augustus zou de entertainer 60 jaar zijn geworden en dus is de hoogste tijd voor een nieuw bezoek aan Vlaanderen. Thriller Live is de grootste tributeshow rond de grootste entertainer aller tijden. De spectaculaire show werd al gezien door maar liefst vijf miljoen mensen in dertig landen.

Thriller Live brengt de Moonwalk over heel de wereld. Ze nemen je mee op reis door de magie van zijn 45-jarige muzikale geschiedenis. Het wordt een twee uur durende beleving van de hits van Michael. Van pop tot rock, van soul tot disco. De cast geeft een perfect eerbetoon aan The King. Heel wat favoriete songs worden gebracht door een getalendeerde cast : Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller

Vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in Capitole Gent. Tickets vanaf 32,50 euro via www.teleticketservice.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier