Thriller Live stuurt fans Michael Jackson naar huis met fantastisch gevoel

Redactie KW

Twee dagen na elkaar bracht de Michael Jackson tribute show Thriller Live een geweldig eerbetoon aan de King Of Pop in het Capitool van Gent. Honderden fans van klein naar groot waren present.

Thriller Live – dat altijd speelde in Londen – kwam naar Gent. Een show die al lang eens verwacht werd in België en eindelijk was het zover. De show was prachtig: het licht, decor… alles was tot in de kleine puntjes afgewerkt. Er waren ontzettend goeie dansers, zangers en zangeressen.

Wat ook opviel, waren hoeveel kinderen mee waren met hun ouders. Je zou denken dat de ouders geen babysit vonden maar wie dat dacht, heeft het mis. Ieder kind had wel een band met Michael Jackson. Ze waren verkleed in de stijl van Jackson en brulden en dansten mee met al zijn bekende hits.

Thriller Live stuurt fans Michael Jackson naar huis met fantastisch gevoel

Een minpuntje aan de show – vonden we persoonlijk – waren de kostuums. Michael Jackson stond bekend voor zijn excentrieke kostuums en we vonden die van de productie iets te gewoontjes. De zaal zat ook niet vol. Zou Michael Jackson al vergeten zijn in België? Dat dachten we toch toen we binnenkwamen. Maar dat is totaal niet zo. Bij iedere monsterhit van Michael waren er altijd enthousiaste fans die rechtstonden en onmiddellijk meezongen en meedansten.

Het mooiste moment van de show was de foto van Michael die opeens op het podium te zien was. Voor vele diehard fans een moment van tranen want Michael wordt gemist. Dat konden we duidelijk zien…

(PADI & Mervyn)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier