Welkom op uw trip naar de wilde jaren twintig. Herontdek F. Scott Fitzgeralds baanbrekend verhaal tijdens deze buitengewone productie vol fun, intriges en overdaad. Na vijf verfilmingen en talrijke toneelstukken brengt The Great Gatsby Immersive het verhaal van Jay Gatsby dichter bij u dan ooit, rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. U beleeft in de speakeasy op een geheime locatie in Knokke-Heist uw eigen verhaal. U gaat op avontuur met de acteurs en dwaalt rond door de verschillende ruimtes in het huis van Gatsby. De show staat bol van stomende jazz, illegale drank en intieme ontmoetingen, stiekeme afspraken en gestolen kussen. Na vannacht zal geen enkele andere show nog hetzelfde zijn.

The Great Gatsby Immersive.

The Great Gatsby Immersive is een meeslepende beleving. Of beter nog, een meeslepend fenomeen. Grote woorden voor een waarlijk grote show-ervaring. Want ja, bij The Great Gatsby beleef je het allemaal zelf. Zonder jou... geen show, geen spektakel, geen feest. De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er is geen podium. Er zijn wel heel veel kamers. Slaapkamers. Een bureau. Een jazzbar. Een verborgen boudoir. En het publiek wordt meegenomen op sleeptouw. Er wordt samen gezongen en gedanst. Uiteraard word je aangemoedigd om je piekfijn uit te dossen in de stijl van Gatsby, maar dat is geen verplichting...

The Great Gatsby Immersive.

Eenmaal je gereserveerd hebt, krijg je een bericht met het adres waar je verwacht wordt. Vanaf dat moment start de teletijdmachine en ga je terug naar de jaren 20. Een wereld vol glitters, pluimen, boa's, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby verhaal die jou een unieke ervaring geven en je misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje. Krijg je al zin? (PADI)

Première Knokke-Heist om 9 juli - Shows in het Nederlands van 10 juli tot en met 4 augustus. Shows in het Frans van 6 tot en met 18 augustus. Telkens van woensdag tot en met zondag. Deuren open om 19 uur, de show begint stipt om 20 uur. Tickets : vanaf 59 euro, inclusief kosten. Silver, Gold & Champagne VIP packages mogelijk. Tickets bestellen via http://gatsbybelgium.be/ of bij Toerisme Knokke-Heist.