The Great Gatsby Immersive, een meeslepende beleving en een tikkeltje geheimzinnig

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vanaf donderdagavond 21 maart tot eind mei kan je The Great Gatsby bewonderen in.. In waar ? Dat is een verrassing…

Grote woorden voor een waarlijk grote show-ervaring. Want ja, bij The Great Gatsby beleef je het allemaal zelf. Zonder jou geen show, geen spektakel, geen feest. De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er is geen podium. Er zijn wel heel veel kamers. Slaapkamers. Een bureau. Een jazzbar. Een verborgen boudoir. En het publiek wordt meegenomen op sleeptouw. Er wordt samen gezongen en gedanst. Uiteraard heeft de organisatie ook graag dat ook jij meedoet. Kom dus verkleed af, maar dat is geen must….

Eén week voor de show krijg je een bericht met het adres waar de organisatie je verwacht. Op dat moment start de teletijdmachine en brengt men je terug naar de jaren 20. Een wereld vol glitters, pluimen, boa’s, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby verhaal, die jou een unieke ervaring geven en je misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje. Krijg je al zin ?

Welkom dus op uw trip naar de wilde jaren twintig. Herontdek F. Scott Fitzgeralds baanbrekend verhaal tijdens deze buitengewone productie vol fun, intriges en overdaad. Na talrijke toneelstukken, vijf verfilmingen en ontelbare feesten brengt deze belevenis – rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding – het verhaal van Jay Gatsy dichter bij u dan ooit. The Great Gatsby Immersive is op maat gemaakt van de tot op het laatste moment geheim gehouden locatie. De show staat bol van stomende jazz, illegale drank en intieme ontmoetingen, van grote danspartijen met het publiek, stiekeme afspraken en gestolen kussen. Na vannacht zal geen enkele andere show nog hetzelfde zijn. And remember… dress to impress old sport. Let the twenties roarrrr, like they never did before.

(PADI)

Info en tickets: https://www.ticketmaster.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier