Dan ben je zeker en vast niet de enige, want het geluid stond inderdaad heel luid, misschien té luid. Volgens de organisatie werd het aantal decibels dat toegelaten is niet overschreden, maar velen hadden toch hun bedenkingen bij al dat lawaai.

Kwam men met een decibelmeter het geluid van deze show opmeten, dan sloeg de meter ongetwijfeld toch wel een keer in het rood. Op het balkon hoorde je het geluid al heel goed, te goed. Op de parterre klonk dat nog luider. We woonden al veel shows bij in Kursaal Oostende, maar we maakten nog nooit mee dat zelfs de leuning van het balkon aan 't trillen was toen The Gibson Brothers optraden.

Tijdens de pauze klaagden aanwezigen over het enorme lawaai. © foto PADI

Of wij de enige waren met zwakke oortjes? Helemaal niet! Tijdens de pauze liepen we rond in de foyer en we hoorden bezoekers tegen elkaar zeggen: dat staat toch wel heel luid! En deel twee? Ook zo luid? Voor ons was het minder luid, met dank aan collega Jan die ons oordopjes gaf. Anders hadden we de show wellicht niet uitgedaan. Maar wedden dat menig oortje na deze show van menig bezoeker nog lang zal gefluit hebben tot diep in de nacht...

Euh, en de show zelf? 'T was mooi, het klonk zelfs nog mooier met oordopjes in!

(PADI & Jens)

Dan ben je zeker en vast niet de enige, want het geluid stond inderdaad heel luid, misschien té luid. Volgens de organisatie werd het aantal decibels dat toegelaten is niet overschreden, maar velen hadden toch hun bedenkingen bij al dat lawaai. Kwam men met een decibelmeter het geluid van deze show opmeten, dan sloeg de meter ongetwijfeld toch wel een keer in het rood. Op het balkon hoorde je het geluid al heel goed, te goed. Op de parterre klonk dat nog luider. We woonden al veel shows bij in Kursaal Oostende, maar we maakten nog nooit mee dat zelfs de leuning van het balkon aan 't trillen was toen The Gibson Brothers optraden. Of wij de enige waren met zwakke oortjes? Helemaal niet! Tijdens de pauze liepen we rond in de foyer en we hoorden bezoekers tegen elkaar zeggen: dat staat toch wel heel luid! En deel twee? Ook zo luid? Voor ons was het minder luid, met dank aan collega Jan die ons oordopjes gaf. Anders hadden we de show wellicht niet uitgedaan. Maar wedden dat menig oortje na deze show van menig bezoeker nog lang zal gefluit hebben tot diep in de nacht... Euh, en de show zelf? 'T was mooi, het klonk zelfs nog mooier met oordopjes in! (PADI & Jens)