Ieder jaar blijft de interesse van het publiek maar toenemen. Vanaf de start werd er al meteen vuurwerk afgeschoten op het podium en knalden slingers de zaal in. Zaten we misschien al aan het einde ? Helemaal niet, 't werd een knallend begin dat velen niet vlug zullen vergeten. Net zoals de aanwezigen de volledige show niet zullen vergeten. De leukste songs uit de mooiste films volgden elkaar in sneltempo op. Iedereen genoot van de filmmuziek uit o.a. Les Misérables, Titanic, Footloose, Frozen, The Wizard Of Oz, James Bond, Bohemian Rhapsody, Moulin Rouge, West Side Story, The Lion King, Grease, The Wizz, enz. Het publiek had ogen tekort om alles te zien. Niet enkel de 22 muzikanten gaven het beste van zichzelf, maar ook de castleden waren niet van de minsten en deden het uitstekend. Met respect voor iedereen, maar toch een dikke pluim voor Eva-Jane Smeenk, Charlotte Campion, Ivann Vermeer, Chris Van Tongelen, Gene Thomas, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche... en onze West-Vlaamse muzikale sterren Charlotte Verduyn uit Brugge en Jeroen Logghe, afkomstig uit Diksmuide.

Vier van de prachtige stemmen met v.l.n.r. Rick Van Den Belt, Christophe Coenegrachts, Wim Van Den Driessche en Jeroen Logghe. (Foto FODI)

"Oeff, de kop is eraf", glimlacht Jeroen Logghe op het podium net na de voorstelling. "Het was pittig om de show op één week tijd klaar te krijgen, maar aan de geweldige reacties van het publiek te horen, zijn we daar meer dan goed in geslaagd. Er komen altijd wat extra zenuwen kijken bij een première, maar al van bij ons openingsnummer uit 'The Greatest Showman' was het meteen genieten... en vooral kicken. Het is een voorrecht om met zo'n straffe stemmen het podium te mogen delen." Charlotte Verduyn knikt en vult aan : "'The Greatest Showman' begon, we zongen onze eerste noot en er was vuur on stage. Het publiek was meteen verbaal enthousiast. Dat konden we in onze in-ears horen. De toon was meteen gezet en dat voelde zo goed aan. Het publiek was zo lief voor ons. We werden bij wijze van spreken op handen gedragen en dat was zalig voor ons. We kregen er energie van en gingen er samen voor. Het was een feestje. Zingen met zo'n fantastische cast én orkest is sowieso een cadeau. Ik geniet er enorm van. Zelf mag ik in totaal twaalf keren het podium delen met m'n collega's. Ik zing ook een solonummer, namelijk "Don't rain on my parade" van Funny Girl." (PADI)

The Best of Musicals : van vrijdag 21 tot en met zondag 23 februari nog te zien in Capitole Gent. Info en tickets : www.musichall.be.

Ieder jaar blijft de interesse van het publiek maar toenemen. Vanaf de start werd er al meteen vuurwerk afgeschoten op het podium en knalden slingers de zaal in. Zaten we misschien al aan het einde ? Helemaal niet, 't werd een knallend begin dat velen niet vlug zullen vergeten. Net zoals de aanwezigen de volledige show niet zullen vergeten. De leukste songs uit de mooiste films volgden elkaar in sneltempo op. Iedereen genoot van de filmmuziek uit o.a. Les Misérables, Titanic, Footloose, Frozen, The Wizard Of Oz, James Bond, Bohemian Rhapsody, Moulin Rouge, West Side Story, The Lion King, Grease, The Wizz, enz. Het publiek had ogen tekort om alles te zien. Niet enkel de 22 muzikanten gaven het beste van zichzelf, maar ook de castleden waren niet van de minsten en deden het uitstekend. Met respect voor iedereen, maar toch een dikke pluim voor Eva-Jane Smeenk, Charlotte Campion, Ivann Vermeer, Chris Van Tongelen, Gene Thomas, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche... en onze West-Vlaamse muzikale sterren Charlotte Verduyn uit Brugge en Jeroen Logghe, afkomstig uit Diksmuide."Oeff, de kop is eraf", glimlacht Jeroen Logghe op het podium net na de voorstelling. "Het was pittig om de show op één week tijd klaar te krijgen, maar aan de geweldige reacties van het publiek te horen, zijn we daar meer dan goed in geslaagd. Er komen altijd wat extra zenuwen kijken bij een première, maar al van bij ons openingsnummer uit 'The Greatest Showman' was het meteen genieten... en vooral kicken. Het is een voorrecht om met zo'n straffe stemmen het podium te mogen delen." Charlotte Verduyn knikt en vult aan : "'The Greatest Showman' begon, we zongen onze eerste noot en er was vuur on stage. Het publiek was meteen verbaal enthousiast. Dat konden we in onze in-ears horen. De toon was meteen gezet en dat voelde zo goed aan. Het publiek was zo lief voor ons. We werden bij wijze van spreken op handen gedragen en dat was zalig voor ons. We kregen er energie van en gingen er samen voor. Het was een feestje. Zingen met zo'n fantastische cast én orkest is sowieso een cadeau. Ik geniet er enorm van. Zelf mag ik in totaal twaalf keren het podium delen met m'n collega's. Ik zing ook een solonummer, namelijk "Don't rain on my parade" van Funny Girl." (PADI)The Best of Musicals : van vrijdag 21 tot en met zondag 23 februari nog te zien in Capitole Gent. Info en tickets : www.musichall.be.