Tess Goossens lanceert ‘Pour aller où ?’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Presentatrice en zangeres Tess Goossens lanceert haar single ‘Pour aller où ?‘ Het is nu ondertussen meer dan tien jaar geleden dat Tess ons nog eens verrast heeft met een nieuw nummer.

Na onder andere ‘Hold On’ en ‘The Wild Side’ werd het stil rond haar muzikale carrière, maar wel bleef ze zeer actief als presentatrice op het scherm, als DJ in de radiostudio en als mama aan het thuisfront. De muzikale passie is doorheen de jaren echter nooit geluwd. Ze heeft nu eindelijk haar grote voorliefde voor Franse muziek omgezet in een nieuw muzikaal avontuur. Al jaren vindt ze het immers jammer dat sommige prachtige Franse nummers nooit de oversteek maken naar Vlaanderen.

‘Pour aller où’ ? is dan meteen ook haar eerste wapenfeit om hier hopelijk wat verandering in te brengen. Het is een dynamische, krachtige en licht melancholische zomersingle die je meteen zin doet geven in warme zomeravonden. Tess over ‘Pour aller où ?’ “Na meer dan tien jaar vind ik het nog steeds even spannend als de eerste keer om muziek uit te brengen. Niet alleen de wereld en ikzelf zijn hard veranderd het afgelopen decennium, maar met ‘Pour aller où ?’ blik ik ook graag vooruit. Het liedje gaat immers niet toevallig over een vraag die iedereen – zeker in deze onzekere tijden- zich wel eens stelt … Waar zullen onze wegen ons naartoe leiden…” (PADI)

Het nummer is te downloaden via de streamingsplatformen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier