Hoe dat kwam? Heel eenvoudig. Luc Steeno zag deze persoon vooraan zitten in de zaal. Hij vroeg van welk continent hij kwam. Hij stelde voor dat Teddy de polonaise op gang trok, waarna hij inderdaad bij het nummer Zon in je hart begon aan de polonaise, gevolgd door heel wat andere aanwezigen. Op het einde van dit nummer werd Teddy op het podium gevraagd.

Teddy liep vooraan in de polonaise. © FODI

Dansen met Luc Steeno

Hij mocht nog even bij Luc blijven staan om het liedje De zomer van je leven te animeren. Teddy deed zijn uiterste best, werd sterk gemotiveerd door het aanwezige publiek. Tijdens het bisnummer mocht hij nogmaals op het podium plaatsnemen om, samen met Luc, danspasjes uit te voeren.

Zie hieronder hoe Teddy zich met Luc Steeno amuseerde op het podium.

Teddy werkt al drie jaar in het OCMW-woonzorgcentrum Ter Linden in Veurne, waar hij het erg naar zijn zin heeft. Hij wordt door het personeel én ook door de bewoners van Ter Linden op handen gedragen. "Teddy, je bent vandaag in vorm hé", zei er iemand van zijn collega's. Hij glimlachte, liet zich knuffelen door de aanwezigen, waarna we nog een foto namen met enkele collega's en senioren van Ter Linden in Veurne.

Teddy met enkele collega's en senioren van Ter Linden in Veurne. © FODI

"Teddy, je bent vandaag in vorm hé", zei er iemand van zijn collega's.

Ambiance

Luc Steeno wist heel goed wat hij in Theater Plopsa moest doen, namelijk zijn hits brengen. Ik mis je elke dag, Mooi zijn alle vrouwen, Neem me een keer in je armen, Altijd altijd, enz. waren maar enkele van de songs die hij bracht.

Hij stond ook stil bij zijn zomersingle met Matthias Lens en vroeg aandacht voor zijn nieuwe single Je verovert mijn hart, samen met Lindsay. Luc zong eveneens Hopeloos van Will Tura, Hij speelde accordeon én als toetje bracht hij een bisnummer met een mix van verschillende van zijn bekende songs. En of er ambiance was!

(PADI/foto FODI)