Tijdens de voorstelling ging plots het brandalarm af, waarna de acteurs van het podium werden gehaald. Men sprak over een technisch probleem. Een tiental minuten later moest iedereen naar de foyer. Even later mocht men terug naar de zaal. 'Een vals brandalarm door een technisch defect' kreeg men te horen, waarna de voorstelling verder ging.

De beestige première van 'Madagascar, de Musical' is een muzikaal familiespektakel, met in de hoofdcast Elke Buyle (hippo 'Gloria'), Leendert De Vis (leeuw 'Alex'), Florian Avoux (giraf 'Melman'), Mike Wauters (Koning Julian), Brent Pannier (maki 'Maurice' + swing) en Rogier Komproe (zebra 'Marty'), maar ook Lieven Scheire ('Kowalski'), Jean-Marie Dedecker ('Skipper'), Dominique Persoone ('Rico') en Gunter Lamoot ('Soldaat') als "West-Vlaamse" pinguïnstemmen. Deze voorstelling is nog tot en met 1 maart te zien in Capitole Gent en van 9 tot en met 11 april in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Belle Perez,die 15 jaar geleden met 'Que Viva La Vida'de Benelux-soundtrack voor de animatiefilm leverde, was ook van de partij om haar grootste hit live te brengen. (PADI)

Tijdens de voorstelling ging plots het brandalarm af, waarna de acteurs van het podium werden gehaald. Men sprak over een technisch probleem. Een tiental minuten later moest iedereen naar de foyer. Even later mocht men terug naar de zaal. 'Een vals brandalarm door een technisch defect' kreeg men te horen, waarna de voorstelling verder ging.De beestige première van 'Madagascar, de Musical' is een muzikaal familiespektakel, met in de hoofdcast Elke Buyle (hippo 'Gloria'), Leendert De Vis (leeuw 'Alex'), Florian Avoux (giraf 'Melman'), Mike Wauters (Koning Julian), Brent Pannier (maki 'Maurice' + swing) en Rogier Komproe (zebra 'Marty'), maar ook Lieven Scheire ('Kowalski'), Jean-Marie Dedecker ('Skipper'), Dominique Persoone ('Rico') en Gunter Lamoot ('Soldaat') als "West-Vlaamse" pinguïnstemmen. Deze voorstelling is nog tot en met 1 maart te zien in Capitole Gent en van 9 tot en met 11 april in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.Belle Perez,die 15 jaar geleden met 'Que Viva La Vida'de Benelux-soundtrack voor de animatiefilm leverde, was ook van de partij om haar grootste hit live te brengen. (PADI)