Het was een hectische week voor Suzy Marrel en haar naaste omgeving. Nadat ze vernamen dat haar fanbal en cd-voorstelling niet in zaal Middenstand in Ingelmunster kon plaatsgrijpen, besloten ze de fans niet ontgoocheld achter te laten maar àlles in eigen beheer te doen en te zoeken naar een andere zaal. Die vonden ze vlug in het muziekcafé Den Toerist in Meulebeke op slechts enkele kilometers van de vorige zaal Middenstand in Ingelmunster. Toen dat in orde was en het team al de tafelschikking had gemaakt, kwam er onverwacht nog een probleem opduiken. Er kwamen nieuwe richtlijnen van de Overheid binnen wegens de stijging van de coronacijfers en dus moeten de cafés en zaken vroeger de deuren sluiten en moet men ook nu de bubbel van vier respecteren. Opnieuw was dat terug extra werk voor het echtpaar en de medewerkers, maar op vrijdagavond kunnen ze toch al met een glimlach op het gezicht meedelen dat ze erin geslaagd zijn om alles op tijd in orde te krijgen, inclusief de nieuwe single die Suzy Marrel tijdens haar fanbal zal zingen.

Omdat Den Toerist om 23 uur de deuren sluit, begint de showavond vroeger. Om 16.30 uur gaan de deuren open en één uur later beginnen de optredens van Yvan Verelli, B-Jorn, Jan Wuytens, Herbert Verhaeghe, Michael Lanzo en natuurlijk ook van Suzy Marrel. Er staat ook een surprise op de affiche én ook de voorstelling van de nieuwe videoclip. Zaal Middenstand in Ingelmunster was uitverkocht, maar omdat Den Toerist in Meulebeke groter is, kunnen er 150 personen binnen en dus zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Om 22.45 uur is het einde voorzien. Alles zal verlopen volgens de Covid-voorschriften. (PADI)

Eén ticket kost 20 euro per persoon. Wie nog wil aanwezig zijn kan aan de toegang een ticket aankopen.

Het was een hectische week voor Suzy Marrel en haar naaste omgeving. Nadat ze vernamen dat haar fanbal en cd-voorstelling niet in zaal Middenstand in Ingelmunster kon plaatsgrijpen, besloten ze de fans niet ontgoocheld achter te laten maar àlles in eigen beheer te doen en te zoeken naar een andere zaal. Die vonden ze vlug in het muziekcafé Den Toerist in Meulebeke op slechts enkele kilometers van de vorige zaal Middenstand in Ingelmunster. Toen dat in orde was en het team al de tafelschikking had gemaakt, kwam er onverwacht nog een probleem opduiken. Er kwamen nieuwe richtlijnen van de Overheid binnen wegens de stijging van de coronacijfers en dus moeten de cafés en zaken vroeger de deuren sluiten en moet men ook nu de bubbel van vier respecteren. Opnieuw was dat terug extra werk voor het echtpaar en de medewerkers, maar op vrijdagavond kunnen ze toch al met een glimlach op het gezicht meedelen dat ze erin geslaagd zijn om alles op tijd in orde te krijgen, inclusief de nieuwe single die Suzy Marrel tijdens haar fanbal zal zingen.Omdat Den Toerist om 23 uur de deuren sluit, begint de showavond vroeger. Om 16.30 uur gaan de deuren open en één uur later beginnen de optredens van Yvan Verelli, B-Jorn, Jan Wuytens, Herbert Verhaeghe, Michael Lanzo en natuurlijk ook van Suzy Marrel. Er staat ook een surprise op de affiche én ook de voorstelling van de nieuwe videoclip. Zaal Middenstand in Ingelmunster was uitverkocht, maar omdat Den Toerist in Meulebeke groter is, kunnen er 150 personen binnen en dus zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Om 22.45 uur is het einde voorzien. Alles zal verlopen volgens de Covid-voorschriften. (PADI)Eén ticket kost 20 euro per persoon. Wie nog wil aanwezig zijn kan aan de toegang een ticket aankopen.