Het publiek was dan ook laaiend enthousiast toen Ann op het einde het podium betrad. Het applaus klonk oorverdovend en was veel sterker in vergelijking met het applaus voor de andere castleden die ook hun uiterste best hebben gedaan op de scène.

Ann Van Den Broeck deed het dus voortreffelijk op de scène, maar in de foyer - voor aanvang van de voorstelling - was het Wendy Van Wanten die met alle mediabelangstelling ging lopen. De zangeres kwam met een ruime delegatie naar Oostende afgezakt. En wat voor een delegatie. Wendy was niet enkel vergezeld van zoon Clement en dochter Estelle, maar ook van haar oudste zoon Dylan en zijn dochters. De zangeres wist niet waar eerst te kijken op de rode loper, want iedereen wilde een foto van het gezin.

En Flashdance The Musical ? Een aanrader, zeker komen kijken naar deze productie, die tot en met zondag 5 augustus nog in Kursaal Oostende te zien is. Wedden dat je het ook heel mooi zal vinden ? Ochja, ook leuk om weten : de originele Engelstalige versie is exclusief te gast in ons land, een première voor het Europese vasteland. Er zijn vertalingen voorzien via projecties en tv-schermen in het Nederlands en het Frans. De muziek wordt live gespeeld.

(PADI/foto's PADI)

Info en tickets : 0900 40 850 (max. 0,50 euro/minuut) - Toerisme Oostende, Monacoplein 2, Oostende.