Het gaat om de Vlaamse versie van de Britse comedy The Play That Goes Wrong. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling. The Play That Goes Wrong is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk - waarin niets is wat het lijkt - is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. De Komedie Compagnie bewerkte The Play, waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al-regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen.

(PADI - Foto's Christine)

Nog tot en met 21 mei 2018, voorstellingen om 20.15 en 15.15 uur. Tickets : www.elckerlyc.be, ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

Het gaat om de Vlaamse versie van de Britse comedy The Play That Goes Wrong. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling. The Play That Goes Wrong is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk - waarin niets is wat het lijkt - is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. De Komedie Compagnie bewerkte The Play, waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al-regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen.(PADI - Foto's Christine)