Na het zien van de korte openingsscène zijn de hoge verwachtingen al meteen ingelost. Het is een wervelende openingsscène waarin Staf (Jelle Cleymans) aan zijn broer Louis (Jonas Van Geel) meldt dat de Duitsers Antwerpen binnengevallen zijn. Daarna volgen indrukwekkende oorlogsbeelden op de ledwalls en special effects in de zaal: een vliegtuig tussen de rijdende tribunes, ontploffingen en rijdende auto's tot zelfs een rijdende trein op de scène.

De individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat elke toeschouwer optimaal kan genieten van de dialogen en de muziek van Will Tura en Steve Willaert en zelfs de indruk krijgt van zelf op het podium te staan.

Al 230.000 tickets verkocht

Eind deze week beginnen de try-outs zodat de cast en het creatieve team nog anderhalve week hebben om de voorstelling verder op punt te zetten voor de grote wereldpremière van zondag 7 oktober. Momenteel zijn er al 230.000 tickets verkocht. De voorstellingen lopen al tot 6 januari.

De spektakelmusical 40-45 werkt met twee casts die afwisselend, maar in een vaste bezetting zullen spelen. Zo zal Jonas Van Geel (Louis) vanaf 2 januari vervangen worden door James Cooke. Jelle Cleymans (Staf) krijgt Jo Hens als alternate. De Blauwe Cast bestaat uit Peter Van de Velde (Emiel), Marleen Merckx (Anna), Jo De Meyere (Leon) en Clara Cleymans (Sarah). De Groene Cast bestaat uit Lucas Van den Eynde (Emiel), Ann Tuts (Anna), Herbert Flack (Leon) en Nathalie Meskens (Sarah).

De spektakelmusical 40-45 loopt vanaf 7 oktober 2018 in het Studio 100 Pop-Up Theater, Schoonmansveld 18 in 2870 Puurs.

Na het zien van de korte openingsscène zijn de hoge verwachtingen al meteen ingelost. Het is een wervelende openingsscène waarin Staf (Jelle Cleymans) aan zijn broer Louis (Jonas Van Geel) meldt dat de Duitsers Antwerpen binnengevallen zijn. Daarna volgen indrukwekkende oorlogsbeelden op de ledwalls en special effects in de zaal: een vliegtuig tussen de rijdende tribunes, ontploffingen en rijdende auto's tot zelfs een rijdende trein op de scène. De individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat elke toeschouwer optimaal kan genieten van de dialogen en de muziek van Will Tura en Steve Willaert en zelfs de indruk krijgt van zelf op het podium te staan. Eind deze week beginnen de try-outs zodat de cast en het creatieve team nog anderhalve week hebben om de voorstelling verder op punt te zetten voor de grote wereldpremière van zondag 7 oktober. Momenteel zijn er al 230.000 tickets verkocht. De voorstellingen lopen al tot 6 januari.De spektakelmusical 40-45 werkt met twee casts die afwisselend, maar in een vaste bezetting zullen spelen. Zo zal Jonas Van Geel (Louis) vanaf 2 januari vervangen worden door James Cooke. Jelle Cleymans (Staf) krijgt Jo Hens als alternate. De Blauwe Cast bestaat uit Peter Van de Velde (Emiel), Marleen Merckx (Anna), Jo De Meyere (Leon) en Clara Cleymans (Sarah). De Groene Cast bestaat uit Lucas Van den Eynde (Emiel), Ann Tuts (Anna), Herbert Flack (Leon) en Nathalie Meskens (Sarah).De spektakelmusical 40-45 loopt vanaf 7 oktober 2018 in het Studio 100 Pop-Up Theater, Schoonmansveld 18 in 2870 Puurs.